Lampuga, un gadget de vacanta pe care trebuie sa il ai. Uite cat de distractiv este! (Video)

Sambata, 13 Mai 2017, ora 00:00
4099 citiri
Lampuga, un gadget de vacanta pe care trebuie sa il ai. Uite cat de distractiv este! (Video)
Foto: Lampuga

Vacanta de vara trebuie sa fie o perioada de destindere, asa ca efortul in concediu ar trebui sa fie redus la minim.

Poti, in schimb, sa iti infrumusetezi timpul petrecut in concediu cu Lampuga, un accesoriu estival de exceptie, capabil sa te poarte pe valuri intr-un mod distractiv si cat mai relaxant, anunta revista Luxatic.

Lampuga este o placa de surfing care incorporeaza tehnologia secolului XXI sub aspectul sau clasic.

Nu o sa ai nevoie de valul perfect care sa te poarte pe apa, caci Lampuga este un surfboard capabil sa transforme o calatorie pe valuri intr-o experienta palpitanta.

Placa de surf electrica este construita la Hamburg din materiale de inalta calitate, iar finisajul acestora este unul de exceptie.

Un motor electric de 15 CP este capabil sa iti dea senzatiile tari dorite la o viteza de 50 km/h, lasandu-ti impresia ca zbori pe apa. Trei modele de surfboarduri Lampuga sunt puse la dispozitia doritorilor: Air, Boost si Rescue, ultima fiind dedicata salvamarilor profesionisti.

Pretul unui placi de surf Lampuga incepe de la 9.900 euro in cazul modelelor Air, care si poate creste gradual, pe masura ce noi tehnologii si accesorii utile sunt adaugate acestui dispozitiv.

Autonomia motorului este garantata pentru o perioada de 40 de minute, iar reincarcarea bateriilor poate dura aproximativ o ora, iar gadgetul tau estival se va dovedi si usor de transportat, avand o greutate de 38 de kilograme.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#gadget vacanta, #surfboard electric, #surfboard Lampuga , #Echipamente sport