Cea mai usoara bicicleta pliabila, creatie romaneasca. Rezerva-ti un exemplar!

Marti, 17 Noiembrie 2015, ora 00:00
5275 citiri
Cea mai usoara bicicleta pliabila, creatie romaneasca. Rezerva-ti un exemplar!
Foto: Kickstarter

Doi tineri romani sunt creatorii celei mai usoare biciclete pliabile din lume. Hummingbird este o creatie originala, cu un design deosebit creat de Ligia Stan si Petre Craciun, ambii stabiliti acum in Londra.

Proiectul lor isi asteapta finantarea pe Kickstarter, dar promite sa rezolve intr-un mod eficient multe din problemele generate de naveta zilnica intr-un oras aglomerat.

Hummingbird este o bicicleta pliabila revolutionara din punct de vedere al designului, al materialelor folosite in constructie si al greutatii ei.

Realizata din fibra de carbon, bicicleta conceputa de cei doi tineri romani cantareste doar 6,5 kg, fiind cu 3 kilograme mai usoara decat orice alt model de bicicleta pliabila creata pana acum.

Hummingbird se poate lauda ca bifeaza cu succes toate aspectele legate de tehnologie inovativa, performanta, aspect si confort, fiind bicicleta urbana perfecta.

Bicicleta nu este doar usoara, ci si usor de pliat, in mai putin de un minut fiind gata impachetata, ceea ce reprezinta visul oricarui navetist nevoit sa se grabeasca in drum spre locul de munca.

Odata pliata, Hummingbird poate fi usor introdusa intr-un vestiar sau adapostita sub biroul de la munca. Este un tip de bicicleta pliabila care se adresaza tuturor membrilor familiei, pana si un copil 8-9 ani putand sa o manevreze in siguranta.

Modelul urmeaza sa fie lansat pe piata in a doua jumatate a anului viitor, dar contribuind de pe acum la finantarea proiectului nascut din imaginatia celor doi tineri romani si a partenerilor lor: Robert Campbell si Piero Frescobaldi, poti sa te bucuri de unul din modele Hummingbird personalizate si oferite la un pret promotional.

#bicicleta pliabila, #finantare proiect Hummingbird, #proiect revolutionar, #transport urban, #cea mai usoara bicicleta , #Echipamente sport