Aventuri off-road pe placa? Da, cu BajaBoard se poate si asta! (Video)

Vineri, 02 Iunie 2017, ora 00:00
6163 citiri
Aventuri off-road pe placa? Da, cu BajaBoard se poate si asta! (Video)
Foto: BajaBoard

Cauti inca un gadget de vacanta care sa iti permita sa te distrezi pe orice tip de teren? Ei bine, trebuie sa iti indrepti atentia direct asupra unui skateboard neobisnuit ce poarta numele de BajaBoard.

Placa sustinuta de patru roti si un set de suspensii performante iti va permite sa faci cele mai tari curse off-road sau on-road, dupa cum iti e pofta inimii, relateaza portalul Luxatic.

BajaBoard te va lua prin surprindere, in conditiile se dovedeste a fi un skateboard electric, lucru care iti va modifica si stilul deprins pe placile clasice.

In functie de puterea bateriei sale (600 sau 900 wh), skateboardul off-road este capabil sa te propulseze pe traseul ales de tine cu o viteza de pana la 45 km/h.

Nu ar trebui sa fie o problema prea mare pentru un skater aflat in cautarea adrenalinei, cata vreme gadgetul electric vine dotat cu un set de roti de 10 inchi si suspensii performante care te vor propulsa peste diverse obstacole iesite in cale.

Ce-i drept jucaria electrica iti va scoate din buzunar 3.000 de dolari, dar sistemul de comanda electronic si luminile de semnalizare adaugate gadgetului BajaBoard justifica intr-o buna masura investitia, restul tinand doar de abilitatile tale de a folosi la maximum caracteristicile performante ale skateboardului verii 2017.

#skateboard off road, #skateboard electric, #echipamente sport, #gadget vacanta, #skateboard BajaBoard , #Echipamente sport