Ducati 1299 Panigale S Anniversario: Cel mai puternic motor cu doi cilindri a renascut!

Sambata, 16 Iulie 2016, ora 00:00
2675 citiri
Ducati 1299 Panigale S Anniversario: Cel mai puternic motor cu doi cilindri a renascut!
Foto: Ducati

De 9 decenii, Ducati reprezinta un nume de invidiat pe piata moto, iar aniversarea brandului italian trebuia celebrata intr-un mod cat mai original.

Prin urmre, inginerii producatorului de motociclete din Italia s-au dat peste cap pentru a face sa renasca formele celebrei motrociclete Ducati Panigale, reusind aproape imposibilul cu modelul 1299 Panigale S Anniversario, arata revista Luxatic.

Modelul Ducati 1199 Panigale a revendicat de la inceput titlul de cea mai puternica motocicleta cu motor cu doi cilindri, demonstrand acest lucru si prin performanta de a accelera de la 0 la 100 km/h in 2,98 de secunde.

Modelul aniversar se anunta a fi o adevarata supriza pentru iubitorii motocicletelor Ducati.

Produsa intr-o editie limitata la doar 500 de unitati, "bestia" 1299 Panigale S Anniversario va beneficia de o placuta pe care vor fi inscriptionate cu laser atat numele proprietarului, cat si numarul de serie al motocicletei din editia aniversara.

1299 Panigale S Anniversario a imprumutat tot ce i-a trebuit din caracteristicile modelelor de curse ale producatorului italian, dar beneficiaza si de un design distinctiv, fapt care o scoate in evidenta pe sosele.

Vei fi cu siguranta vrajit de jantele Marchesini din aluminiu aurit, care se asorteaza la fix cu nuanta data camasilor de cilindrii si rezervorului motocicletei produse la ceas aniversar.

Motorul Superquadro de 1285 cc produce 205 CP, iar sistemul de franare EBC se dovedeste extrem de util in virajele stranse.

Modificari survenite fata de modelul original lansat in 2011 se observa si la lampa frontala si luminile de pozitie din spate, toate beneficiind de becuri LED.

Mai mult, panoul de comanda permite setarea automata a lampilor in functie de conditiile de luminozitate si stabilirea unei viteze optime de croaziera.

1299 Panigale S Anniversario nu se anunta doar un produs care sa marcheze un moment festiv din istoria brandului Ducati, ci chiar o aparitie de senzatie pe doua roti.

#editie limitata Ducati, #motocicleta Ducati, #aniversare Ducati, #Ducati 1299 Panigale S Anniversario , #Echipamente moto