Tango la superlativ pentru Campionatul European de Fotbal

Vineri, 08 Iunie 2012, ora 10:57
3190 citiri
Tango la superlativ pentru Campionatul European de Fotbal

Campionatul European de Fotbal se perfectioneaza. In acest an, competitia va beneficia de cea mai noua tehnologie, datorita imbunatatirilor care au fost aduse mingii oficiale, "Tango 12".

Mingea "Tango 12" reprezinta rezultatul unei colaborari intre Adidas si Bayer MaterialScience. Proprietatile mingiei de fotbal s-au imbunatatit continuu de la materialele sintetice care au fost folosite la inceput in tehnologia de fabricare.

"Invelisul exterior al Tango 12 consta dintr-un total de cinci straturi de poliuretan, bazate pe materii prime din linia noastra de produse Impranil. Aceste straturi asigura un contact optim cu piciorul jucatorului si un control foarte bun in toate conditiile meteorologice", explica Thomas Michaelis, manager de proiect pentru dezvoltare de la Bayer MaterialScience.

Pe partea superioara este un strat de spuma sintactica, aproximativ un milimetru grosime, format din milioane de celule umplute cu gaz. Mingea, prin urmare, isi recapata rapid forma sferica dupa ce a fost lovita, asigurand directia optima. Mingea este terminata cu trei straturi de poliuretan compacte, de grosimi diferite. Ele fac suprafata extrem de rezistent la abraziune si factori externi, dar, de asemenea, extrem de elastica, asigurand mingea isi pastreaza aspectul sau unic pe termen lung.

Designul Tango Adidas 12 este o reminiscenta a clasicului "Tango", mingea folosita la Cupa Mondiala FIFA si UEFA EURO, in turneele de la inceputul anilor 1980. Cu toate acestea, o caracteristica noua este referinta la cele doua natiuni gazda, Polonia si Ucraina, care sunt reprezentate prin culorile steagurilor lor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Tango 12 Campionatul European de Fotbal, #minge oficiala Campionatul European de Fotbal, #imbunatatiri Tango 12 , #Echipament fotbal