Secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal: Cazul Valiza va fi redeschis

Miercuri, 05 Iunie 2013, ora 18:05
1405 citiri
Secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal: Cazul Valiza va fi redeschis

Secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Valentin Alexandru, a declarat, miercuri ca membrii comisiilor LPF vor redeschide cazul "Valiza", in urma sentintei definitive a ICCJ in acest dosar.

"Cazul va fi deschis, dar nu a aparut deocamdata o decizie oficiala (n.r. - a instantei). Pana nu exista un document oficial nu putem face nimic. Ceea ce am vazut in presa e interpretabil, unii au spus ca a fost condamnat pentru coruptie, altii pentru fals si uz de fals, si altii pentru mita. Eu nu ma pronunt, ca nu am dreptul, pentru ca eu pot influenta comisiile, dar pot sa va spun ca maine-poimaine, cand se va da hotararea cu motivare cu tot, cazul va fi reanalizat", a spus Alexandru.

El a mai explicat ca acest caz va fi analizat pe baza regulamentului disciplinar de la data savarsirii faptei, sezonul 2007/2008.

"Exista o solutie definitiva a instantei de recurs a federatiei, apoi au pasat-o la noi. Noi am zis ca nu putem sa o definitivam pana nu apare solutia asta. A aparut dupa cinci ani. Noi am suspendat-o, nu am pus-o in aplicare, pentru ca am vrut sa vedem ce se intampla, poate il achita pe om si nu suntem zdraveni la cap. Acum o sa reluam chestiunea si sa vedem daca e vorba de articolul 60 sau articolul 61, din regulamentul din 2007-2008. (...) Se va relua toata chestiunea, ori validam hotararea ultimei instnate de recurs a federatiei, cum era atunci, ori se va reanaliza. Atunci nu era vorba de retrogradare, dupa cazul valiza a fost introdusa aceasta chestiune. E vorba doar de depunctare", a spus Alexandru.

#caz Valiza, #Liga Profesionista de Fotbal, #secretar LPF caz Valiza , #Echipament fotbal