Show de Street Dance duminica, 5 noiembrie, la Galele DanceFest, cu trupa Brothers Family, de la scoala de dans a lui Piticu

Joi, 02 Noiembrie 2017, ora 16:19
2939 citiri
Show de Street Dance duminica, 5 noiembrie, la Galele DanceFest, cu trupa Brothers Family, de la scoala de dans a lui Piticu

In ultima seara de DanceFest, dupa Campionatul Mondial de dansuri Latino Juniori 2, organizatorii l-au invitat - pentru a schimba pret de un show atmosfera de dansuri standard si latino, cu un moment de street dance - pe Piticu (fost membru Simplu).

Se pregateste o surpriza pentru pasionatii de hip-hop. Trupa Brothers Family de la scoala de dans a lui Piticu, impreuna cu trupa Schooligans vor face spectacol duminica, 5 noiembrie, pe ringul de dans al Salii Polivalente din Bucuresti.

Castigatori a nenumarate competitii de dans urban nationale, semifinalisti ai emisiunilor "Romanii au talent" si "Romania danseaza", membrii trupei Brothers Family aduc un aport de talent si prospetime in proiectele multor artisti precum Piticu si Kaira, Delia, CRBL sau Smiley.

DanceFest, in 3 zile de competitii nationale si internationale de dans latino si standard, va aduce in capitala un regal de dans sportiv la cel mai inalt nivel.

Bilete prin MyTicket.ro si, in zilele de concurs, de la casieria Salii Polivalente.

Va asteptam!

dancefestopen.com

#Show Street Dance, #DanceFest 2017 , #Dans sportiv