Pedaland intre trecut si viitor: Iata cum arata o bicicleta electrica Agnelli cu design clasic

Sambata, 23 Aprilie 2016, ora 00:00
8219 citiri
Pedaland intre trecut si viitor: Iata cum arata o bicicleta electrica Agnelli cu design clasic
Foto: Facebook/Agnelli Milano Bici

"Italienii o fac mai bine!", se lauda designerul Luca Agnelli pe site-ul companiei sale, Agnelli Milano Bici, iar in privinta bicicletelor marca Agnelli nu greseste cu nimic.

Reprofilat din restaurator de mobila in creator de biciclete, designerul italian pare sa fi gasit formula potrivita pentru a imbina farmecul vintage al bicicletelor din anii '50 cu tehnologia noului mileniu, remarca revista Luxatic.

Bicicletele Agnelli produse la Milano sunt dotate cu cele mai noi accesorii tehnologice oferite de anul 2016, dar toate acestea sunt mascate sub atragatoarea forma a unei biciclete clasice dotata inclusiv cu un rezervor vintage in care se ascunde motorul electric.

Designul unic al acestor biciclete le transforma in adevarate piese de arta, o plimbare in saua unei cratii Agnelli echivaland cu o calatorie in timp.

Supensiile, saua, farul, pana si borseta care adaposteste cheile de reparat o pana sunt la locul lor amintind de modelele anilor '50.

Langa motorul electric vei gasi si un set de baterii Panasonic de 36V, iar pedalarea asistata devine o adevarata placere gratie unui schimbator de viteze de mare finete.

Fiecare model poate fi comandat si personalizat dupa dorinta clientului, informatii mai multe putand fi obtinute pe site-ul companiei Agnelli Milano Bici.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#bicicleta design vintage, #biciclete electrice Agnelli, #bicicleta lux , #Articole sportive