Casa off-road: Venture OHV, rulota mini pentru aventurile tale in natura

Sambata, 31 Decembrie 2016, ora 00:00
27603 citiri
Casa off-road: Venture OHV, rulota mini pentru aventurile tale in natura
Foto: Inka Outdoor

Rulota Venture OHV este accesoriul ideal pentru iesirile in natura, oferind confort si un adapost sigur celor care parasesc frecvent asfaltul pentru a inainta pe drumuri accidentate.

Usoara, bine echipata si montata pe un sasiu rezistent, poate fi usor remorcata de un SUV atunci cand decizi sa pleci intr-o excursie de un weekend, aminteste Luxatic.

Mica rulota este conceputa sa cucereasca drumuri pe care alte vehicule similare nu le-ar putea parcurge, oferinda insa acelasi stil si confort pentru aventurierii off-road.

In plus, casa ta mobila de vacanta este dotata cu panouri solare, care te vor ajuta sa colectezi energia necesara punerii in functiune a acesoriilor de la interior.

Din acest punct de vedere nu ai de ce sa te plangi, cei trei ingineri americani care stau in spatele rulotei produse de Inka Outdoor avand grija sa nu-ti lipseasca nimic in timpul unei excursii in natura.

Odata ce pasesti in interior prin usile de tip gullwing vei ajunge direct in patul de dimensiuni largi cu care este dotata rulota Venture OHV. Un televizor plat, un sistem audio si cateva spatii de depozitare completeaza acest dormitor ambulant.

In spate te asteapta o bucatarie perfect utilata in care poti gati linistit atat pe aragaz, cat si pe gratarul rabatabil atasat rulotei.

Practic, micuta ta casa de excursionist iti ofera scuza perfecta de a iesi cat mai des in mijlocul naturii fara a te lipsi de confortul oferit de o locuinta primitoare.

Preturile de baza pentru cele trei modele de rulote lansate anul acesta de Inka Outdoor pornesc de la 12.500 de dolari si inainteaza pana la 18.000, dar dotari suplimentare pot fi adaugate la cerere.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#excursii offroad, #rulota Venture OHV, #pret rulota offroad , #Articole camping