RealRyder, pedaleaza pentru forma maxima, in orice anotimp

Sambata, 15 Septembrie 2012, ora 00:00
5875 citiri
RealRyder, pedaleaza pentru forma maxima, in orice anotimp

RealRyder este o bicicleta fitness care imita foarte bine mersul pe o bicicleta adevarata, dar ofera confortul pedalarii in spatiu inchis, protejat.

Bicicleta RealRyder este un aparat cardio, nu doar o simpla bicicleta stationara. Prin miscarile ce pot fi incluse la ora, bicicleta ajuta in primul rand la imbunatatirea conditiei si a rezistentei cardio, au declarat reprezentantii producatorului pentru Business24.

Fata de o bicicleta stationara traditionala, RealRyder este conceputa sa se miste. Asadar, daca pe o bicicleta stationara traditionala lucrezi doar picioarele si stai mereu in aceeasi pozitie verticala, pe o bicicleta RealRyder te poti si inclina stanga-dreapta.

Inclinarea maxima este de 18 grade, iar prin miscarea laterala stanga-dreapta, bicicleta mimeaza mult mai bine mersul pe o bicicleta normala, afara in natura. Reda senzatia pe care o ai atunci cand pedalezi pe sosea si trebuie sa iei curbe.

Permitand inclinarea stanga-dreapta, automat muschii antrenati sunt mult mai multi. Cu ajutorul RealRyder, se antreneaza si partea superioara a corpului, precum si trunchiul (nu numai picioarele, asa cum se intampla pe bicicleta stationara traditionala).

Asadar, antrenamentul primit este un antrenament 5 in 1 care se concetreaza pe antrenarea partii superioare a corpului, trunchiului (in special abdomen), picioarelor, conditiei cardio si echilibrului.

Bicicleta cantareste peste 100 de kg, asa ca nu trebuie sa iti faci probleme ca te vei accidenta in momentul inclinarii.

"Diferenta intre RealRyder si o bicicleta normala este doar peisajul. Cu bicicleta normala se merge la pedalat in natura, outdoor, pe cand pe RealRyder se pedaleaza in sala de fitness sau acasa, indoor. In rest, experienta este exact aceeasi", spun reprezentantii producatorului.

Datorita simularii conditiilor reale, antrenamentul pe RealRyder va fi nu doar pentru picioare, va fi si un exercitiu cardio, dar si pentru toate grupule musculare.

Bicicleta este dotata cu pedale cu sistem dual de fixare, atat pentru utilizatorii cu pantofi speciali de ciclism, cat si pentru pantofii sport traditionali.

In Romania, RealRyder costa 9.000 de lei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#bicicleta fitness RealRyder, #indoor cycling RealRyder, #exercitii bicicleta slabeste , #Aparate fitness