Vantu vrea sa listeze Realitatea TV la Bursa

Vineri, 10 Februarie 2006, ora 01:52
1043 citiri

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu a declarat pentru Radio Guerrilla, in emisiunea "Asta la revista presei, Baby!", ca si-a asumat oficial proprietatea postului de televiziune Realitatea TV din spirit de fronda si ca de acum inainte poate fi injurat si in aceasta calitate.In interviul acordat lui Liviu Mihaiu, Sorin Ovidiu Vantu si-a asumat si pacate din tinerete. In 1981, Vantu a fost condamnat la 5 ani si 10 luni de puscarie, pentru o escrocherie in actele contabile ale unei intreprinderi de alimentatie publica din care a castigat 70.000 lei, pretul unei Dacii la vremea respectiva.

Sorin Ovidiu Vantu a mai declarat ca a cumparat Realitatea TV pentru a face bani, adaugand ca nu si-a propus o cifra de afaceri pentru urmatorii zece ani, dar ca va lua in calcul listarea la bursa a postului.

SOV a mai declarat ca momentan nu este interesat de alte investii pe piata mass media, concurenta fiind, in opinia sa, extrem de puternica. De asemenea, el a negat faptul ca banii investitii in Realitatea TV sunt proveniti de la FNI, adaugand ca averea sa a fost construita numai prin munca.

BLOOMBIZ - PORTALUL TAU DE AFACERI!

Abonati-va la newsletter!