Asesoft va prelua 80% din profitul Realitatea Media

Luni, 25 Octombrie 2010, ora 14:38
1654 citiri
Asesoft va prelua 80% din profitul Realitatea Media

Asesoft are ca obiectiv "performanta manageriala" a Realitatea Media in urmatorii cinci ani, urmand ca profitul sa fie impartit intre Asesoft (80%) si Realitatea Media (20%), a declarat pentru MEDIAFAX Sebastian Ghita, cel care controleaza grupul de firme Asesoft, precizeaza Mediafax.

Compania Asesoft a anuntat, luni, ca a preluat managementul Realitatea Media, intentionand sa faca o investitie de 75 de milioane de euro in urmatorii cinci ani in grupul controlat de Sorin Ovidiu Vantu.

Sebastian Ghita, cel care controleaza grupul de firme Asesoft, a declarat pentru MEDIAFAX ca Asesoft a preluat "toate activitatile care privesc buna functionare" a Realitatea Media, respectiv "strategie, politici, bani, angajari, dezvoltare".

"Actionarul isi vede de proprietate, actiuni, iar Asesoft de performanta manageriala. Contractul vizeaza strict o perioada de cinci ani si nu are nicio legatura cu actionariatul. Societatea Realitatea Media, ca entitate, va ramane la fel", a explicat Sebastian Ghita.

Intrebat daca Asesoft va prelua si pierderile Realitatea Media, Sebastian Ghita a spus: "Toate restantele salariale, datoriile vor fi platite. Compania Realitatea Media le va plati. N-au nicio legatura pierderile contabile cu facturile neplatite. Toti partenerii nostri care au de incasat bani de la companie, ii vor incasa".

Totodata, Sebastian Ghita a spus ca Asesoft a preluat managementul Realitatea Media ca sa faca profit.

"80% din profit va fi preluat de Asesoft si 20% de Realitatea Media", a spus Sebastian Ghita, precizand ca "Realitatea Media va genera o rata a profitului de circa 35%, rezultat peste media europeana a acestei industrii".

Potrivit lui Sebastian Ghita, structurile de conducere de la nivelul Realitatea Media vor ramane la fel.

"Presedintele Consiliului de Administratie va ramane Sorin Freciu. Eu voi avea o persoana desemnata de mine in conducerea Realitatea Media. Vor aparea noi oameni in diverse zone", a mai spus Sebastian Ghita.

Potrivit site-ului realitatea.net, Sebastian Ghita s-a intalnit, luni, cu angajatii Realitatea Media.

El a precizat, la intalnirea cu angajatii Realitatea, ca vrea sa extinda regional Realitatea TV.

Totodata, noul manager a spus ca va mari salariile tuturor angajatilor cu 7% si ca acestea vor fi platite toate pe cartea de munca.

"Politica editoriala va ramane in mainile angajatilor. Echipa de conducere va ramane in picioare", a mai spus Ghita.

"Treaba mea este strict pe zona economica", a explicat patronul Asesoft.

Din Consiliul de Administratie al Realitatea Media fac parte Sorin Freciu, Dragos Stanca si Dragos Nedelcu. Sorin Freciu, presedintele Consiliului de Administratie al Realitatea-Catavencu, a declarat pentru MEDIAFAX ca Asesoft se obliga, prin contractul de management semnat cu Realitatea Media, sa plateasca toate datoriile societatii care detine Realitatea TV, The Money Channel, Realitatea FM si Guerrilla. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Dolj: Şofer înregistrat de radar în timp ce conducea cu viteza de 218 kilometri pe oră pe DN 55 Un şofer din Craiova a rămas fără permisul de conducere pentru 120 de zile după ce a fost...
Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Nu doar companiile occidentale vin să facă bani în România, ci și arabii, mai nou. Florin Barbu, ministrul Agriculturii din partea PSD, a anunțat investițiile pe care antreprenorii din Qatar...
#asesoft, #management, #media, #profit, #realitatea , #stiri Sorin Ovidiu Vantu