Udrea: Daca Oprescu se ia de parcarile Dalli, nu a facut nimic intr-un an

Luni, 15 Iunie 2009, ora 10:54
1309 citiri
Udrea: Daca Oprescu se ia de parcarile Dalli, nu a facut nimic intr-un an

Ministrul turismului, Elena Udrea, a declarat la un post de televiuziune ca primarul general Sorin Oprescu a anuntat, la bilantul primului sau an de mandat, incetarea contractului Municipalitatii cu firma Dalli Exim, desi contractul fusese reziliat de anul trecut, deoarece nu a avut ce realizari sa prezinte.

"Sorin Oprescu nu a avut ce sa ne spuna (la bilantul de un an de la preluarea mandatului de primar general al Capitalei, n.r.). Iar ne-a spus de Dalli si de autostrada suspendata.

Daca intr-un an de zile atata a fost in stare sa faca, sa ne spuna ca e gata proiectul cu autostrada suspendata, mai exact studiul de prefezabilitate, si ca primaria a luat parcarile de la firma Dalli, pe care inteleg ca le-a luat de asta-vara, de acum un an am aflat ca le-a luat...

Iarasi le-a luat si anul acesta? Inseamna ca n-a facut, de fapt, nimic", a declarat duminica, la un post de televiziune, ministrul turismului, Elena Udrea, dupa bilantul prezentat de primarul general, Sorin Oprescu.

Totodata, Udrea s-a aratat nemultumita si de faptul ca nu poate include Bucurestiul in circuitul turistic, iar primarul general nu a facut nimic pentru a rezolva aceasta situatie. "Eu o spun ca ministrul al turismului, care am si aceasta raspundere a capitalei turistice, pot spune ca Bucurestiul nu este un oras turistic", a spus Elena Udrea.

La randul sau, Dorin Cocos, sotul Elenei Udrea, cel care a infiintat, in 1993, firma Dalli, alaturi de alti oameni de afaceri, a afirmat pentru NewsIn ca nu-l intereseaza declaratiile lui Oprescu. "Eu nu mai sunt de sase ani in Dalli. Oricum, nu ma intereseaza ce declara Oprescu", a declarat Cocos.

Primarul Municipiului Bucuresti, Sorin Oprescu, a anuntat duminica, la bilantul unui an de mandat, ca a instiintat firma Dalli Exim ca ii inceteaza contractul cu municipalitatea pentru parcarile din Bucuresti, la exact 11 luni dupa ce afimase ca a reziliat acest contract.

"In urma cu trei zile (pe 11 iunie - n.r), prin adresa 21542, am instiintat societatea Dalli Exim SA ca inceteaza contractul cu nr. 20 din 1995, adica toate parcarile exploatate de Dalli intra de acum in administrarea Primariei Municipiului Bucuresti", a spus Oprescu. "Am reziliat contractul pentru parcari cu firma Dalli", a anuntat primarul general in sedinta din 11 iulie 2008 a Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB).

Motivul - contractul era dezavatanjos pentru municipalitate. Ulterior, insa, Oprescu si-a nuantat afirmatia, precizand ca "am inceput demersurile legale pentru rezilierea contractului".

De data aceasta, Oprescu spune ca predarea-primirea celor peste 3.300 de locuri de parcare se va face in 30 de zile de la notificare, astfel ca pana la data de 11 iulie toate parcarile vor fi administrate de Primaria Municipiului Bucuresti.

Oprescu a mai afirmat duminica, in conferinta de presa, ca este terminat sudiul de pre-fezabilitate la autostrada suspendata.

"Imi propun ca in urmatorii trei ani sa finalizez macar 11 km", a promis primarul Capitalei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Nu doar companiile occidentale vin să facă bani în România, ci și arabii, mai nou. Florin Barbu, ministrul Agriculturii din partea PSD, a anunțat investițiile pe care antreprenorii din Qatar...
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
#dalli, #oprescu, #udrea , #stiri Sorin Oprescu