PMB: Nu am primit nicio comunicare oficiala despre decizia de majorare a pretului gigacaloriei

Marti, 05 Ianuarie 2010, ora 09:46
1169 citiri
PMB: Nu am primit nicio comunicare oficiala despre decizia de majorare a pretului gigacaloriei

Primaria Municipiului Bucuresti (PMB) a comunicat luni seara ca, pana in prezent, nu a primit nicio comunicare oficiala in legatura cu decizia de majorare a pretului gigacaloriei pentru Bucuresti, specificand ca imediat dupa primire se va face o analiza si va anunta o decizie in acest sens, informeaza NewsIn.

"Pana in prezent, nu s-a primit la sediul Primariei Capitalei nicio comunicare oficiala in legatura cu decizia de majorare a pretului gigacaloriei pentru municipiul Bucuresti. Imediat ce se va primi anuntul oficial, primarul general, Sorin Oprescu, va face o analiza impreuna cu RADET si ceilalti factori responsabili in domeniu si va anunta o decizie in legatura cu eventuala crestere a subventionarii gigacaloriei de catre Primaria Municipiului Bucuresti", se arata in comunicatul emis luni seara.

"De altfel, in repetate randuri, Primarul General a dat asigurari ca bucurestenii nu vor avea de suferit in cazul unei cresteri de pret al gigacaloriei", se mai precizeaza in comunicatul PMB.

 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#gigacalorie, # pret, # majorare, # bucuresti , #stiri Sorin Oprescu