Oprescu: Capitala va avea doua sali polivalente

Marti, 12 Aprilie 2011, ora 18:01
1760 citiri
Oprescu: Capitala va avea doua sali polivalente

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, marti, ca nu renunta la proiectul de construire a unui complex de mari dimensiuni in Parcul Tineretului, chiar daca reprezentantii Companiei Nationale de Investitii au anuntat ca au un proiect similar de 20.000 de locuri, precizeaza Mediafax.

Sorin Oprescu a declarat ca nu este deranjat de faptul ca si altii doresc sa faca ceva pentru Capitala.

"Ma deranjeaza acest «vom face». Sa dea Dumnezeu sa faca, si ei sunt cetatenii acestui oras. Vom avea doua sali polivalente. Problema mea este sa nu puna piedici in a se poate face ceva pentru dezvoltarea orasului", a declarat primarul general.

Compania Nationala de Investitii (CNI), aflata sub autoritatea Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT), vrea sa contracteze lucrari de proiectare si constructie a unei sali polivalente de 20.000 de locuri in Bucuresti, proiect estimat la 50 milioane euro, fara TVA.

Data prevazuta pentru inceperea procedurilor de adjudecare este 1 iulie, iar contractul va dura 30 de luni de la data atribuirii, conform unui anunt de intentie al CNI.

Proiectul va fi finantat de la bugetul de stat, prin cel al MDRT, si alte surse legal constituite.

Contactati de MEDIAFAX, reprezentantii ministerului au declarat ca proiectul ar putea fi dezvoltat in sectorul 2 al Capitalei.

Ridicarea unei sali polivalente in Bucuresti face parte din programul MDRT care vizeaza construirea a 30 de sali polivalente prin CNI, in perioada 2011-2016.

#sorin oprescu, #sala polivalenta, #parcul tineretului, #compania nationala de investitii , #stiri Sorin Oprescu