Oprescu: 2.662 de posturi vor fi reduse in Primaria Bucurestiului

Vineri, 06 August 2010, ora 16:50
2205 citiri
Oprescu: 2.662 de posturi vor fi reduse in Primaria Bucurestiului

Posturile din institutiile municipalitatii vor fi reduse cu 2.662, disponibilizarile facandu-se conform Codului Muncii, a spus Sorin Oprescu la inceputul sedintei CGMB de vineri, in timp ce liderii grupurilor reprezentand partidele politice din Consiliu s-au contrazis privind proiectele in discutie, potrivit agentiei Mediafax.

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu a luat cuvantul la inceputul sedintei Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB) si a explicat ca disponibilizarile vor incepe in mod efectiv la momentul punerii in aplicare a hotararii Consiliului, daca aceasta va fi votata vineri Potrivit edilului sef al Capitalei, numarul posturilor reduse din institutiile municipalitatii este de 2.662, de la 7.063 la 4.401.

"De acum inainte comisii formate din directori ai directiilor vor discuta si vor pune in aplicare reducerile fizice de posturi impreuna cu liderii de sindicat pe baza prevederilor Codului Muncii.

Evident nu vor fi reduse posturile mamelor aflate in concediu de cresterea copilului, cele ale bolnavilor incurabili etc.", a mai spus Oprescu. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#oprescu, # primaria, # bucuresti, # posturi, # reduceri , #stiri Sorin Oprescu