Sorin Oprescu ii invita pe bucuresteni in Piata Constitutiei de Revelion

Sambata, 31 Decembrie 2011, ora 11:17
1509 citiri
Sorin Oprescu ii invita pe bucuresteni in Piata Constitutiei de Revelion
Artificii de revelion in Piata Constitutiei / sursa foto : rtv

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, ii invita pe bucuresteni sa petreaca noaptea dintre ani in Piata Constitutiei la petrecerea organizata de Primaria Municipiului Bucuresti si ArCuB, informeaza un comunicat.

"Va astept in Piata Constitutiei sa trecem impreuna in noul an cu incredere si prietenie, cu sufletele impacate. La multi ani, Bucuresti! La multi ani, Romania!", spune primarul Sorin Oprescu in comunicatul citat.

Concertele vor incepe la ora 19,30 cu recitaluri sustinute de concurentii X Factor. De la ora 20,00 pe scena vor urca Iris, Proconsul, Bere Gratis, Vunk, Voltaj, Directia 5, Pepe, Smiley si CRBL. Ultimii care vor urca pe scena din Piata Constitutiei vor fi membrii trupei Zdob si Zdub, intr-un recital care va incepe la ora 0,15 si se va incheia in jurul orei 1,00 dimineata.

Surpriza serii este un spectaculos foc de artificii care va tine aproximativ 15 minute, sincronizat pe ritmuri compuse si orchestrate de pianistul Bogdan Ota, finalist al concursului "Norvegienii au talent"

#artificii revelion, #revelion piata constitutiei, #sorin oprescu revelion , #Primar Bucuresti