Un angajat ANAF a completat declaratiile de avere cu injuraturi

Joi, 20 Octombrie 2011, ora 11:10
1748 citiri
Un angajat ANAF a completat declaratiile de avere cu injuraturi
Gheorghe Constantinescu, angajatul ANAF care a injurat Fiscul/ Sursa:antena3.ro

Gheorghe Constantinescu, angajat al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, a umplut cu injuraturi declaratiile de avere din ultimii patru ani, avand o problema cu Sorin Blejnar, presedintele Fiscului si cu statul.

Drept urmare, Constantinescu a fost chemat sa dea explicatii Comisiei de Disciplina, informeaza Antena 3.

Angajatul statului justifica achizitia unui teren intr-un mod original: "Ma hotilor, eu nu am bani ca voi din furat, sa-mi cumpar terenuri din furat. Terenul din Domnesti l-am cumparat cu banii stransi din munca la patron, deci inainte de a ma angaja in Fisc. Voi cum ajungeti slujbasi platiti de stat, adica ziceti voi? Voi sunteti statul si bagati mana in banii statului si ai poporului de va ia dracu", a scris omul in declaratia de avere.

Mai mult decat atat, Gheorghe Constantinescu are ceva de impartit si cu seful sau, Sorin Blejnar: "Domnule, vreau sa stiu, cat de destept poate fi el fata de mine, de vreme ce eu am ramas in apartament de patru camere si el a ajuns in vila de un milion?", noteaza angajatul ANAF.

Supararea omului se vede clar din urarile pe care le adreseaza superiorilor: "Praful sa se aleaga de voi, praful si pulberea, arsita desertului sa va racoreasca atunci cand va este cald si gerul arctic sa va incalzeasca cand va este frig. Eu nu ma pot descurca cu intretinerea, medicamentele mele si ale sotiei si copilului si voi ma puneti sa declar conturi", a scris Constantinescu in declaratie.

Pe langa aceste citate, in declaratiile de avere se gasesc cuvinte si mai grele.

Gheorghe Constantinescu spune ca, in urma chemarii in comisia de disciplina, a primit un avertisment si aprecierea tacita a colegilor.

#angajat ANAF injurat declaratie avere, #Gheorghe Constantinescu declaratie avere Fisc , #stiri Sorin Blejnar