Blejnar: Unii angajati ai Garzii Financiare nu cunosc legea

Joi, 24 Februarie 2011, ora 14:51
1487 citiri
Blejnar: Unii angajati ai Garzii Financiare nu cunosc legea

Rezultatele angajatilor Garzii Financiare sunt slabe din cauza faptului ca acestia nu cunosc legea, a declarat Sorin Blejnar, Presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), care a mai cerut salariatilor institutiei sa fie mai incisivi in combaterea evaziunii fiscale. 

"Despre Garda Financiara putem sa spunem multe, si lucruri bune, si lucruri rele.

Fiind un bilant de activitate as vrea sa spun ca doresc de la dumneavoastra mai multa incisvitate in privinta combaterii evaziunii fiscale", a spus Blejnar intr-o conferinta de presa in care au fost prezentate rezultatele Garzii Financiare pe anul trecut.

El a spus ca sunt angajati carora le multumeste pentru performantele inregistrate, in special in ceea ce priveste monitorizarea anumitor intrari de marfuri din Uniunea Europeana cu risc fiscal mare.

Blejnar a solicitat acestor comisari sa le ceara angajatilor din subordine sa invete legile, astfel incat sa poata valorifica la maxim toate metodele de control.

"Atat va cer, disiplina, corectitudine si va mai rog un lucru: puneti oamenii sa citeasca legile. Legi cu care noi ne-am chinuit si le-am implementat", a mai spus seful ANAF. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#combaterea evaziunii fiscale, #garda financiara, #sorin blejnar , #stiri Sorin Blejnar