Blejnar: sunt bogat "sufleteste"

Duminica, 13 Martie 2011, ora 22:08
1349 citiri
Blejnar: sunt bogat "sufleteste"

Presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), Sorin Blejnar, a declarat la Pro TV, chestionat fiind in legatura cu averea sa, ca nu are o situatie materiala rea, salariul sau fiind putin peste 1.000 de euro si ca se considera bogat "sufleteste", potrivit Newsin.

"Nu am o situatie materiala rea. Sunt linistit si bogat sufleteste. Salariul meu este putin peste 1.000 de euro, dar merita efortul (de a fi seful ANAF, n.r.), pentru ca vreau sa schimb ceva, vreau sa restructurez institutia.

Sunt foarte multumit de oamenii din aparatul central", a spus Blejnar, in cadrul emisiunii "Dupa 20 de ani", difuzata duminica de Pro TV.

Totodata, seful ANAF a precizat ca nimeni nu i-a oferit bani, iar daca s-ar fi intamplat asta, s-ar fi adresat Parchetului.

"Vreau sa spun foarte clar, nu mi-a oferit nimeni bani, si daca mi-ar fi oferit, m-as fi dus imediat la Parchet si il denuntam pe acel angajat al meu care ar fi indraznit sa faca acest lucru", a mentionat Blejnar. Mai multi fosti si actuali sefi de vami l-au acuzat in ultima perioada de coruptie pe seful ANAF, Sorin Blejnar.

Acesta a negat toate aceste acuzatii, cerandu-le celor care sustin ca ar avea dovezi in acest sens sa le predea procurorilor. Primul-ministru Emil Boc a dispus o ancheta a corpului sau de control la ANAF, precizand ca in cazul in care Parchetul va confirma suspiciunile din presa legate de Sorin Blejnar, acesta va fi demis. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Google a extins accesul la funcția Magic Editor. Ce dispozitive o pot accesa
Google a extins accesul la funcția Magic Editor. Ce dispozitive o pot accesa
Google a extins accesul la funcția Magic Editor, inițial disponibilă exclusiv pe telefoanele Pixel 8, la întreaga serie Galaxy S24 și alte dispozitive Android. Mișcarea demonstrează...
Samsung Galaxy S24 FE: smartphone-ul de buget al companiei. Cu ce specificații vine
Samsung Galaxy S24 FE: smartphone-ul de buget al companiei. Cu ce specificații vine
Conform informațiilor recente venite din rândul furnizorilor de componente, Samsung are în plan să grăbească lansarea noului model Galaxy S24 FE. Mișcarea vine în urma performanței...
#sorin blejnar, #presedinte anaf, #fisc, #anaf , #stiri Sorin Blejnar