Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Bejnar (ANAF): Politica salariala de la MFP din ultimii 15 ani a fost una gresita

Bejnar (ANAF): Politica salariala de la MFP din ultimii 15 ani a fost una gresita

Presedintele ANAF, Sorin Blejnar, a declarat ca politica salariala a Ministerului Finantelor Publice (MFP) din ultimii 15 ani a fost una gresita si le-a transmis protestatarilor ca vor avea parte de salarii "corecte" incepand cu luna octombrie, potrivit NewsIn.

"Dorim ca oamenii sa aiba un salariu de bun simt, un salariu decent, nu un salariu mic si restul sa fie niste stimulente. Politica salariala a Ministerului de Finante din ultimii 15 ani a fost o politica gresita, iar in ultimele doua luni incercam sa facem o politica salariala corecta, prin includerea partiala a acestor suplimente.

Salariul mediu pe aceasta institutie este de 1.314 lei. Din luna octombrie veti avea salariile corecte", a spus Blejnar protestatarilor.

Presedintele ANAF sustine ca, o modificare legislativa "nu se poate face peste noapte".

El a explicat ca acele stimulente se acordau conform codului de procedura fiscala, in functie de sumele atrase suplimentar la bugetul de stat, din economie subterana, din incasari din executare silita.

"Deci, sunt niste sume suplimentare din incasarea unor sume suplimentare", a mai spus Blejnar. 

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1304 ori
Citeste mai multe despreanaf mfp politica salariala