Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas

Joi, 18 Aprilie 2024, ora 21:14
216 citiri
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas
FOTO Sony

Sony a lansat o nouă gamă de produse audio, sub denumirea ULT, destinată iubitorilor de muzică care preferă un bas puternic. Linia include patru produse: ULT Field 1, ULT Field 7, ULT Tower 10 și căștile ULT WEAR, toate concepute pentru a oferi o experiență audio de excepție prin apăsarea butonului ULT, care activează modurile speciale de bas.

ULT Field 1 este cea mai compactă boxă din serie, cântărind doar 650 de grame și având dimensiunile unei sticle de apă. Este ideală pentru utilizare în aer liber, având o autonomie de 12 ore și rezistență la apă, praf și șocuri (IP67). Disponibilă în patru culori – Negru, Forest Grey, Off White și Orange – boxa promite un sunet impresionant, activat prin butonul POWER SOUND.

Pe de altă parte, ULT Field 7 aduce aminte de casetofoanele clasice și este perfectă pentru petreceri, cu o autonomie de 30 de ore și funcții precum ajustarea automată a sunetului în funcție de mediul înconjurător și rezistență la apă și praf. Boxa are dimensiuni generoase (512mm x 224mm x 222mm) și greutatea de 6.3kg, fiind disponibilă exclusiv în culoarea neagră.

La ce preț sunt oferit noile boxe Sony

ULT Tower 10 este vârful de gamă, o boxă înaltă de 110 cm și 29 kg, cu microfon inclus pentru karaoke și capacitatea de a se conecta cu până la 100 de alte boxe. Este echipată cu sunet și lumini 360 și poate amplifica sunetul de la televizor, transformând orice cameră într-un adevărat club.

Căștile ULT WEAR completează gama, fiind dotate cu procesorul V1 de la modelul premium Sony WH-1000XM5 și tehnologie de anulare activă a zgomotului (ANC). Disponibile în Negru, Forest Gray și Alb, acestea oferă confort suprem și o calitate audio deosebită, cu bas profund și detalii clare.

Produsele ULT sunt disponibile începând cu luna aprilie, la prețuri variind de la 700 lei pentru ULT Field 1 până la 6000 lei pentru ULT Tower 10.

...citeste mai departe despre "Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas" pe Ziare.com

Divizia de aparate foto a Sony depășește televizoarele în venituri
Divizia de aparate foto a Sony depășește televizoarele în venituri
Divizia de televizoare a Sony, cunoscută pentru produsele de top, a fost depășită de divizia de aparate foto în ceea ce privește veniturile, conform celor mai recente rezultate financiare ale...
#Sony, #boxe fara fir, #boxe portabile , #Stiri Internet