Interviurile Business24.ro

Afla cum poti bate "Reactiunea"

Cum se calculeaza scorul cititorilor Business24.ro?

- Dupa terminarea perioadei de sondare si aflarea rezultatului, daca majoritatea cititorilor Business24.ro au indicat rezultatul corect, se va considera ca Cititorii Business24.ro au castigat si acestia vor primi un punct. Ex: Cititorii Business24.ro 1 - "Reactiunea" 0.
- In cazul in care majoritatea cititorilor au indicat un rezultat gresit, "Reactiunea" va fi cea care va castiga un punct. Ex: Cititorii Business24.ro 0 - "Reactiunea" 1
- Daca sondajul nu are un rezultat concret in realitate (ex: "credeti ca ar trebui fie interzis fumatul la locul de munca?"), rezultatul corect va fi indicat de raspunsul majoritatii participantilor la sondaj.

Scor: Cititorii - Reactiunea

   1 : 0    majoritatea cititorilor care au votat au indicat rezultatul corect
   0 : 1    majoritatea cititorilor care au votat au indicat rezultatul gresit

Total: se aduna rezultatele tuturor sondajelor

Cum se calculeaza scorul personal?

- Dupa terminarea perioadei de sondare si aflarea rezultatului, daca userul Business24.ro a indicat rezultatul corect, atunci acesta va fi considerat castigator si va primi un punct. Ex: User Business24.ro 1 - "Reactiunea" 0.
- In cazul in care userul a indicat un rezultat gresit, "Reactiunea" va fi cea care castiga aceasta runda si va primi un punct. Ex: User Business24.ro 0 - "Reactiunea" 1
- Daca sondajul nu are un rezultat concret in realitate (ex: "credeti ca ar trebui fie interzis fumatul la locul de munca?"), rezultatul corect va fi indicat de raspunsul majoritatii participantilor la sondaj.

Scor: User - Reactiunea

   1 : 0    userul a indicat rezultatul corect
   0 : 1    userul a indicat rezultatul gresit

Total: se aduna rezultatele tuturor sondajelor la care a raspuns userul respectiv

Cine poate participa la sondaj?

- La sondaj pot participa toti utilizatorii Business24.ro, insa numai cei logati vor vedea in orice moment, scorul in lupta cu "Reactiunea" si istoricul voturilor sale.

Vrei sa-ti imbunatatesti scorul?

- E simplu. Vezi toate sondajele in desfasurare si voteaza! In cazul in care indici varianta corecta, scorul tau se va imbunatati.

Cine este "Reactiunea"?

- "Reactiunea" este numele pe care l-am ales pentru a identifica adversarul cititorilor Business24.ro care participa la sondaje.