Noi tehnologii si module integrate intr-o versiune a solutiei ERP Charisma

Vineri, 04 Octombrie 2013, ora 16:51
1917 citiri
Noi tehnologii si module integrate intr-o versiune a solutiei ERP Charisma
Solutiile ERP pentru automatizarea proceselor de business faciliteaza luarea deciziilor de business

TotalSoft lanseaza o noua generatie a solutiei software destinata gestionarii activitatii unei companii - Charisma ERP 2014, care integreaza o serie de tehnologii si module noi, dezvoltate intern de catre TotalSoft, dar si solutii "third-party" care extind functionalitatile produsului, propunand pietei o solutie completa si robusta.

"Charisma ERP 2014 aduce un plus semnificativ de performanta, flexibilitate si calitate. Este orientarea care ne preocupa in mod constant si care in noua versiune a produsului se reflecta in principal in tehnologiile de ultima generatie pe care le-am adoptat si in portarea cat mai multor zone ale sistemului pe dispozitive mobile", a spus Vlad Cristutiu, Product Management Director, TotalSoft.

Charisma ERP 2014 are integrata o solutie de eProcurement

Printre noutatile aduse de Charisma ERP 2014 se afla o solutie de eProcurement destinata optimizarii proceselor de achizitii, un nou instrument de urmarire si planificare a platilor, precum si un sistem de management al relatiei cu clientii care imbina principiile native de CRM cu cele specifice jocurilor (gamification).

Componenta de HR a sistemului a fost completata cu un sistem de pontaj electronic destinat echipelor mobile, prevazut cu cititoare de card si de amprenta digitala, dar si cu functionalitati de localizare a echipamentelor prin GPS.

Solutia are implementat si sistemul SEPA

Pentru a raspunde modificarii legislatiei europene in zona sistemului financiar-bancar, TotalSoft a implementat deja sistemul SEPA (Single Euro Payments Area), asigurand posibilitatea realizarii platilor/incasarilor in euro inainte de termenul limita impus de autoritati (1 februarie 2014).

De asemenea, include un modul specific de facturare electronica (generare document, semnare, marcare temporala, returnare document si arhivarea lui intr-un centru de date dedicat), care automatizeaza complet procesul de facturare, indiferent de volumul de activitate al companiei utilizatoare.

Charisma 2014 se integreaza cu solutii mobile noi, precum Charisma Cash Flow, Charisma MedCare, Charisma CRM (atat pentru automatizarea fortelor de vanzari, cat si a echipelor tehnice din teren) sau raportari de tip organigrama HR.

Prin Charisma eProcurement, companiile au la dispozitie instrumentul ideal pentru optimizarea planificarii si executiei proceselor de achizitii, de contractari si renegocieri cu diversi parteneri. Sistemul on-line de achizitii si licitatii include politici si practici utilizate in cele mai mari companii din Romania si este deja utilizat de nume ca Rafinaria Petrotel Lukoil sau Reteaua Privata de Sanatate Regina Maria.

Noul modul de Cash Flow, disponibil inclusiv pe smartphones, permite financiarilor sa planifice platile si sa mentina cel mai ridicat nivel de lichiditati in conditii de risc financiar si legal minim. Prin fixarea corecta a tintelor de plata sau de lichiditati, prin conditionarea platilor in functie de incasari si prin evaluarea realista a costului amanarii platilor, managementul fluxului de numerar poate fi acum controlat mult mai bine.

Din portofoliul Charisma fac parte lideri de piata, companii precum TCE 3 Brazi, MedLife, UniCredit tiriac Bank, Raiffeisen Leasing, Fildas Trading, Caroli, GE sau Mediplus. TotalSoft, prin Charisma ERP, a ocupat in ultimii 3 ani consecutiv locul 1 in topul furnizorilor de solutii ERP din Romania, conform studiilor realizate de compania de analiza de piata Pierre Audoin Consultans.

TotalSoft este parte a grupului Global Finance

TotalSoft este important furnizor de ERP din Romania, conform companiei de analiza de piata Pierre Audoin Consultants. Cu un portofoliu de 1500 de clienti in sectorul privat si public din 27 de tari, printre care USA, Germania, Austria, UK, Italia sau Franta, TotalSoft detine o expertiza de necontestat in 9 verticale industriale, cu un focus special in domeniile: retail si distributie, agricultura, oil&gas, servicii financiare si medical.

Compania detine suita proprie de solutii software, Charisma Business Suite, din care fac parte sisteme recunoscute la nivel international, cum ar fi Charisma ERP, Charisma HCM sau Charisma Medical Software.

TotalSoft este parte a grupului Global Finance, una din cele mai importante firme de investitii private din Europa de Sud-Est cu birouri in Atena, Bucuresti, Sofia si Belgrad. Global Finance administreaza fonduri de peste 850 milioane euro si a realizat peste 70 de investitii de la infiitarea sa, in 1991.

#solutii ERP, #aplicatii afaceri, #TotalSoft ERP, #solutia Charisma , #Stiri Software