Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Let's speak software! In nori, si pe pamant

Let's speak software! In nori, si pe pamant

In limbajul software, substantivele aplicatii, sisteme si controlul, managementul sunt inrudite. La fel de prietenosi sunt dezvoltatorii, oamenii de marketing si de vanzari. Asta ca sa nu mai vorbim despre consumatorii de astfel de produse informatice. Este o lume in care termenii nu mai sunt de mult timp tehnici, limbajul a devenit unul comun, reusind sa intregeasca diverse comunitati si sa aduca oamenii mai aproape, prin pasiunile lor.

"Acesta a fost si principiul conferintei 'Let's speak software', un eveniment marca Softlead, ce va fi organizat la finalul lunii noiembrie, in data de 28, la Crystal Palace Ballroom. Un prilej de a aduce aproape producatorii solutiilor software si achizitorii, de a-i provoca, in sensul cel mai bun, la oferirea feed-back-urilor, parerilor argumentate, ce stau in spatele a sute sau mii de ore de testare a unui astfel de soft. Si, ce poate fi mai important pentru un dezvoltator software, decat sa construiasca, pornind de la cerintele propriilor consumatori", Alexandra Roata, Managing Partner Softlead.

Agenda conferintei Let's speak software! include speakeri reprezentanti ai companiilor IBM, KPMG, Zitec, Appscend, Romsym Data, CRM4YOU sau Fluentis, iar intre temele de discutii se regasesc suitele de aplicatii software prezente pe piata, tendintele, nevoile, strategiile, problemele sau riscurile. Nu in ultimul rand se va discuta despre cloud computing, Software as a Service, Platform as a Service.

"Ne dorim ca aceasta conferinta sa fie prima dintr-un lung sir de evenimente dedicate industriei software, prin care sa facilitam accesul nu doar catre un limbaj dedicat, pe care il cunosc sute sau chiar mii de companii software din Romania, ci si catre noi directii de business", Alexandra Roata.

Pentru inregistrare sau pentru a afla mai multe informatii despre eveniment, toti cei interesati pot urmari pagina www.letsspeaksoftware.com.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1358 ori