GECAD NET creste cu 50% pe segmentul Autodesk

Joi, 02 Februarie 2012, ora 15:24
1780 citiri
GECAD NET creste cu 50% pe segmentul Autodesk

GECAD NET, Value Added Reseller Autodesk si partener Gold al celui mai mare dezvoltator de aplicatii CAD la nivel international, a inregistrat in 2011 o crestere de 50% a veniturilor din aceasta linie de business, confirmand pozitia de lider pe piata furnizorilor de solutii Autodesk in Romania.

"Pe fondul unei scaderi continue a pietei locale de solutii de proiectare, inregistrata in ultimii 3 ani, echipa noastra a reusit nu doar sa extinda portofoliul de clienti pentru produsele software Autodesk, ci si sa dezvolte substantial segmentul de servicii de instruire si certificare Autodesk, reunite sub conceptul aCADemia de Proiectare", declara Cristina Anton, Business Manager Autodesk.

O mare parte din cresterea de 50% atinsa de GECAD NET pe piata solutiilor CAD a fost sustinuta de vanzarea online a licentelor software. Motorul acestui tip de vanzare a fost reprezentat de GECAD SHOP, magazinul online al companiei inregistrand o crestere procentuala de 23% in volumul de vanzari al solutiilor Autodesk pe 2011 fata de 2010.

Prin extinderea sustinuta, in ultimii 2 ani, a ofertei de solutii Autodesk, GECAD NET este acum singurul partener Autodesk ce poate furniza intregul portofoliu de produse de proiectare clientilor de pe piata locala. Oferta GECAD NET acopera cele mai variate domenii, incluzand: arhitectura si constructii, infrastructura, cadastru/GIS, instalatii industriale, mecanica si media.

Anul 2011 a marcat si prima vanzare din Romania pentru solutia Autodesk Plant, in cadrul unuia dintre cele mai complexe proiecte derulate de GECAD NET in acest domeniu. Acesta a inclus nu doar furnizarea solutiei software, ci si servicii de consultanta si programe de training specializate pentru Regia Autonoma de Activitati Nucleare, beneficiarul acestui proiect.

"Pe fondul acestor evolutii inregistrate de piata locala si cererile primite din partea clientilor nostri, ne propunem ca in 2012 sa continuam dezvoltarea serviciilor post-licentiere oferite. In acest sens avem in vedere atat extinderea echipei noastre de consultanti si traineri specializati, cat si largirea portofoliului de cursuri autorizate, astfel incat GECAD NET, sa devina un partener cheie pentru clientii sai, indiferent de industria sau profilul acestora." explica Eduard Pinzariu, Sales Director GECAD NET.

De altfel, compania isi propune pentru acest an construirea unei comunitati profesionale locale dedicata proiectarii, ce include atat specialisti cat si companii din toate domeniile, utilizatori ai solutiilor CAD.

In acest sens, echipa GECAD NET va demara in 2012 o serie de evenimente (seminarii, conferinte, cursuri) al carei start se va da pe data de 7 februarie, printr-un eveniment organizat in Bucuresti si dedicat utilizatorilor solutiei Autodesk Plant 3D 2012. Acest eveniment adreseaza teme din domeniul Piping Design si se va bucura de prezenta unor vorbitori straini, reprezentanti ai Autodesk.

#GECAD NET, #Autodesk, #furnizor solutii Autodesk , #Stiri Software