Epicor lanseaza o varianta imbunatatita a solutiei de afaceri pentru companii

Miercuri, 28 Mai 2014, ora 10:46
1385 citiri
Epicor lanseaza o varianta imbunatatita a solutiei de afaceri pentru companii

Epicor Software Corporation, furnizor de solutii software de business pentru companiile de productie, distributie, retail si servicii, a lansat versiunea 10 a aplicatiei Epicor ERP.

Noua solutie este construita pe o tehnologie ce elimina complexitatea, pentru a face solutia de planificare a resurselor intreprinderii (ERP) mai usor de utilizat, mai colaborativ si mai responsiv decat oricand pana acum, sprijinind totodata imperativele de azi ale afacerilor: colaborarea sociala, flexibilitatea in implementare, performanta accelerata si accesibilitatea extinsa a sistemului.

Versiunea 10 a Epicor ERP introduce o serie de aplicatii si tehnologii noi, ce vor transforma modul in care companiile opereaza. Pe baza celor cinci principii ale colaborarii, selectiei, responsivitatii, simplitatii si mobilitatii, Epicor ERP versiunea 10 este proiectata sa ajute organizatiile sa functioneze mai bine, atat pe plan intern cat si extern, beneficiand de cunostintele si experienta conectata a oamenilor si sistemelor de-a lungul lantului de aprovizionare.

Noua interfata intuitiva (UI) touch-enabled, este proiectata de la bun inceput pentru a rula si pe dispozitivele cu touch screen, permitand utilizatorilor sa lucreze asa cum vor ei.

ERP-ul social duce la inovatia afacerilor centrate pe utilizator

Epicor ERP v10 concretizeaza evolutia la un sistem de participare complet social(izata), dat fiind ca Epicor Social Enterprise ofera un mediu de colaborare si personalizare extins. Capabilitatile extinse de cercetare pe categorii de consumatori le permit utilizatorilor sa realizeze cercetari inter-companii, sa detalieze informatiile in direct, sa acceseze si sa retrimita date din orice aplicatie din context, toate prin propria vizualizare a sistemului ERP.

Utilizatorii Epicor Social Enterprise sunt in masura sa se ocupe in mod efectiv si eficient de excesul de informatii, printr-o gestionare a fluxului de lucru, urmarind in mod operativ aplicatia, datele sau alertele altor persoane.

Potrivit unui raport recent al Forrester Research, "atat clientii cat si angajatii se asteapta de acum ca informatiile, serviciile, si social media sa le fie disponibile - in acest context - pe orice dispozitiv, in morice moment au ei nevoie. Si oamenii de afaceri au luat nota de aceasta: astazi, 77% dintre factorii de decizie in afaceri considera ca este o prioritate rezonabila, imediata sau chiar critica pentru compania lor sa contureze o strategie completa privind telefonia mobila si utilizarea tabletelor, pentru clientii si partenerii lor".

Arhitectura inovativa de business

La baza Epicor ERP versiunea 10 sta Epicor ICE 3 Business Architecture de ultima generatie, ceea ce duce la o performanta crescuta, scalabilitate, interoperabilitate si usurinta in utilizare, cu reducerea, in acelasi timp, a costurilor si a complexitatii in afaceri, beneficiand totodata de o multime de solutii tehnologice,100% Microsoft.

"Epicor ERP versiunea 10 este reprezentativa pentru evolutia platformei noastre de tehnologie inovatoare, in a sprijini imperativele afacerilor de azi - colaborarea sociala, flexibilitatea in implementare, accesibilitatea pe scara larga a echipamentelor, cu usurinta in utilizare si performanta accelerata", a declarat Malcolm Fox, vice president, product marketing la Epicor Software.

Epicor ERP versiunea 10 este disponibila la nivel mondial in 35 de limbi, cu implementari on premise si single-tenant SaaS.

Pe piata globala sunt clienti activi care ruleaza afacerile pe Epicor ERP versiunea 10, printre care se numara Allambi Youth Services, Boers & Co FineMetalworking Group, Cylicron Engineered Cylinders, LLC., Enpress LLC, Habasit America, Hallmark Building Supplies, Humtown Products, MK Products si XT (fosta Xstrata Technology).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#solutie erp, #epicor solutie , #Stiri Software