Cristian Aciubotaritiei -CEO INSOFT Development & Consulting a reprezentat cu succes Romania, obtinand medalie de aur la Best in Biz Awards 2014 EMEA

Vineri, 16 Mai 2014, ora 11:28
2225 citiri
Cristian Aciubotaritiei -CEO INSOFT Development & Consulting a reprezentat cu succes Romania, obtinand medalie de aur la Best in Biz Awards 2014 EMEA
Cristian Aciubotăriției, CEO INSOFT Development & Consulting

Directorul general al companiei INSOFT Development & Consulting este considerat un exemplu de succes pentru managementul din Romania, performantele sale in afaceri fiind apreciate la nivel international.

100 de organizatii publice si private din peste 25 de tari au concurat in cea de-a treia editie a competitiei anuale Best in Biz Awards EMEA. In urma unui proces complex de selectie bazat pe criterii foarte riguroase, au fost selectate cele mai reprezentative aplicatii la nivel european. Pentru meritele deosebite in mediul de afaceri, Cristian Aciubotaritiei, CEO INSOFT Development & Consulting a castigat medalia de aur in categoria "Executive of the Year", reprezentand cu succes Romania in cadrul acestor prestigioase premii.

Industria IT este una dintre cele mai dinamice din lume, iar inovatia este esentiala pentru ca o companie sa devina un jucator important pe piata. Cristian Aciubotaritei a fondat INSOFT in anul 2008 cu scopul de a impune pe piata o companie capabila sa devina unul dintre principalii integratori de sisteme IT&C complete, atat la nivelul Romaniei cat si la nivel international.

Prin activitatea desfasurata, Diectorul General INSOFT a fost principalul "motor" care a condus compania spre performanta si, prin strategia de afaceri adoptata, a creat o organizatie capabila sa se adapteze rapid la tendintele si cerintele in schimbare ale pietei. Astfel, el a pus accentul pe construirea unei echipe de inalta performanta (ce numara in prezent peste 130 de membri) si pe incheierea de parteneriate strategice, care au contribuit la diversificarea gamei de produse si servicii furnizate de companie, conducand la cresterea capacitatii de a implementa proiecte majore.

Castigatorii Best in Biz Awards 2014 EMEA au fost selectati pe baza notelor acordate de catre 16 jurati cu o mare experienta profesionala, ce activeaza in domeniul mass media (ziare de top, publicatii de business, finante si tehnologie, precum si companii din domeniul audiovizualului) dintre care mentionam: ARD (Germania), Banking&Finance Magazine (Belgia si Olanda), BBC Radio Leeds (Marea Britanie), Branders (Elvetia), Guardian (Marea Britanie), HTmobile (Israel), IAA Magazine (Emiratele Arabe Unite), Irish Independent (Irlanda), Jerusalem Post (Israel), Khaleej Times (Emiratele Arabe Unite), Micro Mart (Marea Britanie), PC Format (Marea Britanie), Tbreak Media (Emiratele Arabe Unite), The Engaging Brand (Marea Britanie) si Xbox Plus (Brazil).

Despre Cristian Aciubotaritei, CEO INSOFT Development & Consulting

Cristian Aciubotaritei s-a remarcat prin activitatea derulata in prestigioase institutii publice si organizatii private, principala provocare personala fiind reprezentata de infiintarea si conducerea unei companii IT dinamice, capabila sa devina un jucator important pe piata. Cu experienta in management, leadership, planificare strategica si vanzari, a stiut sa profite de tendintele emergente si sa raspunda cu succes provocarilor de pe piata IT.

Despre premiile Best in Biz Awards 2014 EMEA:

Best in Biz Awards 2014 EMEA reprezinta singurul program independent de premii acordate proiectelor de succes, produselor inovatoare si reprezentantilor de marca ai mediului de afaceri din Europa, Orientul Mijlociu si Africa. Premiile Best in Biz identifica anual cele mai valoroase companii, manageri, echipe, proiecte si produse, aplicatiile fiind jurizate de reprezentati ai presei si analisti cu experienta in industria IT.

Despre INSOFT development and consulting

INSOFT se numara printre principalii integratori de sisteme informatice complete din Romania, oferind solutii IT avansate, in plan national si international, in domeniile: guvernamental, educational, sanatate si pentru mediul de afaceri. O componenta esentiala a strategiei de afaceri vizeaza dezvoltarea de continut educational interactiv atat pentru adulti cat si pentru elevi si studenti.

Din portofoliul de produse fac parte:

-learnIN - Solutie completa de eLearning;

-INSOFT Enterprise Portal (IEP) - Solutie completa pentru administrarea continutului si publicarea de informatii in mediul online;

-INFOSOFT - Solutie pentru administrarea si distributia continutului afisat pe terminale informative;

-INVALUE -Solutie pentru managementul competentelor;

-BLINK - Sistem complet de management educational.

Mai multe informatii sunt disponibile la: http://www.insoft-dc.ro/.

Sursa: Comunicatedepresa.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Best in Biz Awards EMEA, #Best in Biz Awards EMEA Cristian, #castigatori Best in Biz Awards EMEA , #Stiri Software