Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Let's continue the AGILE Revolution together!

Agile Mammoths Games se intoarce pe 12 martie 2020 la Cluj-Napoca

Agile Mammoths Games se intoarce pe 12 martie 2020 la Cluj-Napoca
Agile Mammoths Games, un eveniment gamificat, aflat la a XII-a editie, care abordeaza teme de Agile Project Management, axat pe invatare experientiala, dedicat specialistilor din industria IT si pasionatilor de Agile, se intoarce pe 12 martie 2020 in Cluj-Napoca, la Grand Hotel Italia.

Organizatorii au pregatit workshop-uri, serious games, studii de caz, quizzes, toate pe teme de management de proiect traditional si Agile, sesiuni de prezentari scurte (Agile Talks), treasure hunt, dar si multe alte activitati si surprize.

Keynote speaker este Sander Hoogendoorn - Independent software craftsman I New agile coach I Mentor I Speaker I Writer - care va vorbi despre "How to survive complex and chaotic contexts. Collectives and teams beyond traditional Agile and Scrum."

Nu vor lipsi nici specialisti Agile locali, ce vor impartasi din experientele lor de succes.

Taxa de participare la conferinta este de 120 Euro + TVA, dar daca te grabesti si te inregistrezi pana pe 1 februarie, pretul EARLY BIRD este 100 Euro + TVA.

Urmariti noutatile despre eveniment pe Facebook, YouTube si pe site-ul organizatorilor.

Let's continue the AGILE Revolution together!

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 2252 ori
Citeste mai multe despreAgile Mammoths Games 2020