Sony vrea sa lanseze un soft pentru dispozitivele cu iOS

Joi, 12 Ianuarie 2012, ora 09:02
1467 citiri
Sony vrea sa lanseze un soft pentru dispozitivele cu iOS

Sony Network ar putea lansa un nou serviciu de streaming de muzica pentru utilizatorii gadgeturilor Apple, care sa ii ajute pe utilizatori sa salveze playlisturile create.

Noua optiune va fi disponibila la finalul primului semestru pentru telefoanele Apple, potrivit TechCrunch.

In plus fata de simplul streaming de muzica din catalogul Music Unlimited, utilizatorii vor avea posibilitatea de a salva playlist-uri. Optiune este deja disponibila pe dispozitivele cu sistem de operare Android, asa ca este foarte probabil sa ajunga foarte curand si pe sistemul de operare al Apple, iOS.

Aplicatia Sony nu duce lipsa de competitie, Sportify si Rdio fiind optiuni disponibile pe iOS, care au caracteristici similare.

"Prin urmarea, alegerile clientilor se vor baza pe diferentele intre aceste softuri de streaming. De exemplu, Rara, este un serviciu lansat in decembrie pe mai multe piete, un cumparator avand posibilitatea de a-si cumpara telefonul dintr-o tara si softul din alta tara, a spus Eric Schmidt de la Veature Beat.

Softul Sony poate fi considerat o investitie utila de catre persoanele care detin gadgeturi produse de compania japoneza.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Sony streaming soft, #program Sony muzica, #program sistem de operare Apple , #Software telefoane