Glooko: Aplicatia iPhone pentru diabetici

Joi, 10 Noiembrie 2011, ora 08:58
1702 citiri
Glooko: Aplicatia iPhone pentru diabetici

Glooko Connect este cea mai recenta aplicatie iPhone care isi propune sa te tina sanatos. Prin cateva operatiuni simple, poti afla nivelul zaharului din sange, in orice moment.

Aplicatia poate fi gasita in magazinul online iTunes, printre multe alte aplicatii destinate monitorizarii sanatatii. Desi nu este singurul program care isi propune sa iti monitorizeze nivelul de zahar din sange, este cel mai bun, informeaza Techcrunch.

Diferenta fata de alte aplicatii similare este ca daca mai adaugi 40$, primesti un cablu pe care il poti conecta la unul dintre cele mai bune sase masuratoare de glucoza din lume.

Aplicatia, este gratuita si te lasa sa-ti notezi cand s-a facut inregistrarea (inainte sau dupa masa), sa scrii diverse mentiuni, pe care i le trimite odata la 14 zile medicului tau. Compania te taxeaza doar pentru cablul cu ajutorul caruia descarci aceste date automat dintr-un masurator de glucoza.

Produsul va avea succes, mai ales pe piata americana, unde sunt inregistrati momentan 19 milioane de diabetici, iar pana in 2025 se estimeaza ca un american din cinci va avea o astfel de problema.

#aplicatii utile iPhone, #aplicatii sanatate iPhone, #aplicatii diabetici iPhone , #Software telefoane