Cum dezvaluie telefonul mobil chipul pe care il va avea utilizatorul peste 25 de ani

Duminica, 12 Mai 2013, ora 15:57
2136 citiri
Cum dezvaluie telefonul mobil chipul pe care il va avea utilizatorul peste 25 de ani

"Iata chipul pe care il veti avea peste 25 de ani, daca nu sunteti atent la starea dumneavoastra de sanatate", dezvaluie, pe baza unei fotografii, o aplicatie pentru telefoane mobile, sprijinita de serviciul de consiliere medicala al unui operator de telefonie din Japonia.

Grupul de telecomunicatii Softbank propune din aceasta vara o aplicatie speciala care permite vizionarea evolutiei pe care o va avea de-a lungul anilor chipul unei persoane, in functie de stilul de viata - benefic sau nociv pentru sanatate - adoptat.

Aceasta aplicatie este insotita de o bratara-senzor, fabricata de compania americana Fitbit Flex, care permite abonatilor sa isi monitorizeze conditia fizica, a declarat directorul companiei Softbank, Masayoshi Son, intr-o conferinta de presa. Softbank a obtinut in regim de exclusivitate dreptul de a comercializa acest produs in Japonia.

Diversele informatii inregistrate de acea bratara 24 de ore din 24 vor putea fi consultate pe telefonul mobil cu care Fitbit Flex comunica prin bluetooth. Informatiile (numarul de pasi facuti intr-o zi, numarul de calorii consumate, ciclurile somnului etc.) sunt stocate online pe un server.

Utilizatorul va putea in plus sa isi fixeze anumite obiective (distanta pe care trebuie sa o parcurga intr-o zi, energia consumata etc.), care, daca sunt atinse, ii vor oferi dreptul la mici cadouri.

Dispozitivul, care costa 490 de yeni (3,75 euro) pe luna, va fi insotit de un serviciu de consiliere medicala prin telefon, disponibil 24 de ore din 24, pe parcursul intregului an.

Treptat, creatorii dispozitivului vor adauga si alte accesorii pentru a ameliora modalitatea de monitorizare a starii de sanatate, afirma grupul Softbank, care, in paralel, a prezentat cu aceasta ocazie un nou tip de telefon inteligent, considerat "simplu", creat pentru persoanele in varsta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#gadget smartphone, #aplicatie sociala, #telefonul mobil aplicatie dezvaluire chip , #Software telefoane