O companie romaneasca de software a dat lovitura in SUA

Luni, 20 Iulie 2015, ora 10:58
3961 citiri
O companie romaneasca de software a dat lovitura in SUA
Foto: qualitance.com/company/team

Compania romaneasca de software QUALITANCE se poate lauda cu rezultate financiare imbucuratoare la numai un an de la extinderea operatiunilor pe piata din Statele Unite.

"De cand ne-am extins in SUA la inceputul lui 2014, anvergura si componenta cifrei noastre de afaceri s-au schimbat.

Daca in 2013 era de 1,9 milioane de euro, din care 15% proveneau din Statele Unite, in 2014 a ajuns la trei milioane de euro, din care 35% provin din SUA.

In 2015, estimam ca vom depasi cinci milioane de euro, din care ne asteptam ca mai mult de 50% sa provina din piata nord-americana", sustine Radu Constantinescu, Managing Partner QUALITANCE, intr-un comunicat remis Business24.

Pe langa rezultatele financiare de exceptie, firma romaneasca de software a obtinut prin extinderea operatiunilor pe piata din SUA "accesul la tehnologii de ultima ora si gasirea rapida a unor noi clienti".

"Avantajele prezentei QUALITANCE in SUA au constat in expunerea la mediul de business din cea mai competitiva piata din lume si in accesul la tehnologii noi inainte ca ele sa devina cunoscute la scara larga.

Cultura americana de business se bazeaza pe valoarea adaugata mai mult decat pe relatii, de aceea e frecvent perceputa drept nemiloasa si rece.

Prezenta QUALITANCE in SUA, bazata de la bun inceput pe crearea de valoare adaugata in loc de inchirierea de personal, ne-a permis sa luam ce e mai bun din ambele culturi si sa construim in functie de asta un model de interactiune cu clientii care le aduce mai multa valoare si necesita mai putin efort din partea lor", sustine Ioan Iacob, Managing Partner QUALITANCE.

#Qualitance extindere SUA, #Qualitance software Romania , #Software romanesc