Investitii de stat: 18 mil lei pentru servicii de software

Luni, 12 Martie 2012, ora 16:00
1476 citiri
Investitii de stat: 18 mil lei pentru servicii de software

Inspectoratul de Stat in Constructii aloca 18,3 milioane lei, fara TVA, pentru implementarea proiectului "Sistem Informatic destinat Managementului Activitatii Inspectoratului de Stat in Constructii".

Compania care castiga licitatia trebuie sa asigure servicii de dezvoltare de software personalizat, echipament si accesorii pentru computer, pachete software si sisteme informatice, servicii informatice profesionale, precum si servicii de formare a angajatilor, potrivit unui anunt publicat pe e-licitatie.ro.

Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 23 aprilie 2012, ora 10:00.

Cifra de afaceri medie anuala a ofertantului (operator economic sau membrii asocierii de operatori economici, impreuna) care vizeaza activitatea pe ultimii trei ani financiari pentru care s-au prezentat situatii financiare trebuie sa fie cel putin egala cu valoarea estimata a contractului, respectiv 18,3 milioane lei.

Conducerea Inspectoratului de Stat in Constructii urmareste adaptarea programelor de activitati la conditiile concrete ale pietei constructiilor, pentru indeplinirea atributiilor si responsabilitatilor pe care le are in dezvoltarea economica a tarii si realizarii politicilor sectoriale din domeniu, ca parte a Programelor Nationale de Dezvoltare a Romaniei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#servicii software, #companii de stat servicii software, #licitatie Inspectorat de Stat software , #Software romanesc