Va place sa fiti prins intr-un "ambuteiaj" la birou?

Marti, 16 Februarie 2016, ora 10:11
1945 citiri
Va place sa fiti prins intr-un "ambuteiaj" la birou?

Va amintiti cum este sa fiti prins intr-un ambuteiaj, singur in masina? Toate masinile din jur se deplaseaza incet, insa fara sa progreseze sesizabil. Aveti impresia ca sunteti inchis intr-o cusca si tot ce puteti face este sa ascultati radioul sau sa va afundati in propriile ganduri.

Aveti privirea atintita asupra masinii din fata. Benzina din rezervor se consuma incet, dar sigur, pentru ca indiferent daca avansati sau nu, lasati motorul sa mearga.

Disperat fiind, din cand in cand mai strigati soferului din fata ceva de genul "Du-te! Misca-te! Haide odata!", insa acesta nu va aude.

Daca va pierdeti concentrarea si va afundati prea mult in ganduri, puteti tampona masina din fata si avea probleme si mai mari, ca sa nu vorbim de costuri.

Ati simtit vreodata asa ceva si la birou? Cu siguranta, insa probabil nu va mai amintiti.

Daca ati fost nevoit vreodata sa introduceti manual o jumatate de pagina de text, atunci sigur ati fost intr-o situatie comparabila cu a fi prins intr-un ambuteiaj.

Dar haideti sa comparam cele doua situatii: stati in fata calculatorului de la birou cu ochii atintiti asupra unei foi cu un text pe care trebuie sa-l introduceti in calculator.

Nu va puteti dezlipi privirea de pe text si nici nu va puteti permite sa va pierdeti concentrarea, pentru ca veti face o greseala ce poate costa firma, daca textul este unul juridic sau financiar important.

Viteza de tastare medie a unui angajat este de aproximativ 15 minute pe pagina. Sunteti stresat din cauza acestei activitati monotone si cateodata va vine sa injurati biata foaie de hartie.

Timpul de lucru, la fel ca benzina din rezervor, pur si simplu se pierde pentru ca nu puteti face nimic cu acel document pana nu este introdus in calculator.

Vi se pare o situatie cunoscuta? Acum va dati seama ca in timp ce introduceti textul sunteti practic prins intr-un ambuteiaj de birou.

Insa, spre deosebire de ambuteiajele din trafic, exista o solutie care va poate ajuta sa reduceti drastic timpul in care sunteti imobilizat in birou.

Un studiu efectuat de unul dintre liderii de pe piata OCR, compania ABBYY, a confirmat faptul ca aplicatiile profesionale de recunoastere a textelor asigura o viteza de introducere de 100 ori mai mare decat cel mai rapid dactilograf profesionist.

Daca ajungeti intr-o situatie similara cu un ambuteiaj, o solutie precum ABBYY FineReader ar insemna sa va deplasati pe o banda libera, cu o masina sport care accelereaza pana la 100 km/h in doar cateva secunde!

Tot ce trebuie sa faceti pentru a ajunge la aceasta viteza si pentru a scapa de ambuteiaj este sa scanati documentul tiparit, sa deschideti copia scanata (JPEG, PDF etc.) in FineReader.

Textul va fi recunoscut automat. Rezultatul recunoasterii poate fi salvat in Word, Excel sau orice alta aplicatie de birou, sau in format PDF, putand fi astfel reutilizat ulterior si arhivat.

Impresionant, nu? Asa si este, daca ne gandim ca ofera o precizie inegalabila a recunoasterii textelor si pastreaza elementele de formatare ale textelor si tabelelor. Si, in plus, va ajuta firma sa economiseasca bani.

Daca doriti sa aflati mai multe, accesati acest calculator online.

Nu trebuie sa aveti incredere in ceva ce inca nu ati incercat. De aceea va oferim complet gratuit o versiune de proba de 15 zile, cu toate functiile utilizabile, a ABBYY FineReader 12.

Dati clic pe butonul de mai jos. Ambuteiajele de la birou sunt frecvente si obositoare, dar macar exista o cale evidenta de a le evita, spre deosebire de ambuteiajele reale, asta daca nu aveti suficiente fonduri pentru a va cumpara un elicopter.

VERSIUNE DE PROBA GRATUITA

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#aplicatie citire text, #software citire text , #Software nou