Proiectare 3D cu SolidWorks: solutia optima pentru orice companie!

Marti, 15 Decembrie 2015, ora 11:12
2798 citiri
Proiectare 3D cu SolidWorks: solutia optima pentru orice companie!
Foto: kaboompics.com

Intr-o piata din ce in ce mai competitiva, a avea o specializare poate fi unul dintre cele mai importante criterii pentru delimitarea fata de concurenta, cat si pentru satisfactia personala de a excela intr-un anumit domeniu, de a detine cunostinte solide, deprinderi si abilitati care sa consolideze si sa sustina un parcurs profesional ascendent.

Al doilea criteriu, poate la fel de important, este eficienta si rapiditatea cu care pot fi folosite instrumentele de lucru, fie ele hardware sau software, intr-o era tehnologizata in care accentul se pune pe competenta, productivitate si nu in ultimul rand, pe promptitudine.

Iar cand vorbim despre domenii ca inginerie sau design industrial, aceste doua criterii sunt cruciale in drumul catre succes. Asadar, solutia vine prin SolidWorks, cel mai renumit soft de proiectare si desen 3D, care duce aceasta meserie la rangul de arta productiva!

Ce este SolidWorks? Creativitate, productivitate, rapiditate!

SolidWorks este o solutie de proiectare ce ofera in acelasi timp servicii de comunicare tehnica si de gestionare a datelor. Practic, este cel mai utilizat si profesionist soft de proiectare 3D, care, pe langa solutiile eficiente ce stimuleaza creativitatea si productivitatea, vine la pachet si o comunitate activa si in continua crestere, permitand utilizatorilor sa fie conectati si sa relationeze pentru a-si accelera afacerea.

Intrand in comunitatea SolidWorks, iti extinzi capacitatile de proiectare 3D prin intermediul parteneriatelor strategice SolidWorks, iar daca ai angajati, acestia vor fi intotdeauna la curent cu noile practici, tehnici si informatii din domeniu.

Certificare SolidWorks

SolidWorks este un soft intuitiv, usor de utilizat, care incurajeaza creativitatea, permitand crearea rapida de piese, ansambluri si desene 2D. Mai mult, pentru maximizarea productivitatii, tot cu SolidWorks se pot efectua randari de acuratete fotografica, dar si managementul de date.

Pentru a deveni utilizator certificat SolidWorks si pentru a deprinde cat mai repede modul de utilizare, poti urma cursuri de pregatire, in urma carora vei primi suport complet de curs si diploma de absolvire, intrand automat in baza de date a absolventilor SolidWorks si luand, astfel, contact, cu o multime de specialisti in domeniu. Astfel, diploma si specializarea obtinuta, in stransa legatura cu deprinderile tale, te pozitioneaza pe tine, angajatii si compania ta, cu un pas inainte pe piata ingineriei si a designului industrial.

Cum obtii SolidWorks?

Daca iti doresti un produs pentru proiectare 3D de cea mai inalta calitate, la preturi rezonabile, care sa intruneasca toate conditiile necesare pentru reusita ta profesionala, alege SolidWorks!

Proiectarea 3D intuitiva pusa la dispozitie te va ajuta sa pui accentul pe inovatie, economisind timp pretios pentru tine si compania ta. Poti, de asemenea, sa creezi desene 2D, cu actualizare automata si acuratete desavarsita.

Mai mult, SolidWorks permite crearea de prototipuri virtuale sau simularea de fenomene inainte de implementarea produselor.

SolidWorks este oferit de resellerul autorizat in Romania, Vegra Info, furnizor de servicii profesionale de peste 20 de ani in multiple domenii precum CAD (Computer Aided Design), GIS (Geographic Information System) sau inginerie 3D.

#proiectare SolidWorks, #soft proiectare, #SolidWorks proiectare 3D, #proiectare 3D , #Software nou