Google prezinta Google Maps pentru interioare

Miercuri, 30 Noiembrie 2011, ora 18:49
1987 citiri
Google prezinta Google Maps pentru interioare
Foto: Google Maps Indoor/ SURSA: CNN

Google a lansat o versiune actualizata a serviciului Google Maps pentru dispozitivele mobile: Google Maps 6.0 pentru interioare. Mai exact, utilizatorii de dispozitive cu Android 2.1 sau mai avansat, pot accesa o harta diferita fata de cea normala, cu informatii despre locatiile de pe marginea strazilor.

Noua versiune mobile Maps permite utilizatorilor sa vada intreaga organizare a unei cladiri inclusa in harta, sa schimbe imaginea de la un plan al unui etaj la planul altui etaj, in cazul in care cladirea are mai multe nivele, si sa localizeze incaperi de interes, precum magazine, toalete sau ATM-uri, scrie CNN.

Google Maps vizeaza SUA pentru noul proiect, insa se lanseaza simultan si in Japonia, acoperind reteaua masiva de metrou din Tokyo si centrele de cumparaturi, in care noii vizitatori au nevoie in mod sigur de o harta.

Desi este abia la inceput, Google a lansat, de asemenea o unealta beta care permite firmelor sa isi incarce planurile de cladire in baza de date Maps.

Actualizarea functioneaza deocamdata doar in Android Market pentru telefoane si tablete care functioneaza pe versiunea Android 2.1 si cele de dupa.

#Google Maps interior, #noua varianta Google Maps, #harta cladiri Google Maps , #Software GPS