Trei aplicatii care te ajuta sa gestionezi fluxul de numerar

Vineri, 05 Octombrie 2012, ora 09:45
2548 citiri
Trei aplicatii care te ajuta sa gestionezi fluxul de numerar

Pentru multi oameni de afaceri, gestionarea fluxului de numerar (cash flow) reprezinta un concept relativ usor de inteles. Provocarea apare in momentul in care directorii de companii vor sa afle in timp real situatia banilor.

Trei aplicatii, respectiv 60 MO, Pulse si inDinero, ii ajuta pe toti cei interesati sa afle evolutia incasarilor si a platilor, in timp real, rapid si fara costurile suplimentare pe care le-ar fi implicat consultarea unui contabil, scrie Forbes.

60 MO

Aplicatia 60 MO permite utilizatorilor sa compileze rapoarte si informatii din mai multe surse diferite. Costul pentru folosirea aplicatiei se ridica la 24 de dolari pe luna. Compania care a dezvoltat 60MO a fost achizitionata de FreeAgent, o firma care ofera solutii online pentru firmele de contabilitate.

Pulse

Aplicatia Pulse costa mai putin decat 60 MO, si anume 14 dolari pe luna. Practic, Pulse este o aplicatie dezvoltata dintr-un instrument financiar, creata de compania cu acelasi nume. Interfata cu utilizatorul este una simpla si permite studierea in paralel a tuturor platilor si incasarilor.

inDinero

Creatorii aplicatiei inDinero si-au propus sa realizeze o modalitate cat mai simpla de gestionare a platilor curente. Aplicatia prezinta in timp real situatia mai multor conturi bancare si extrasul tuturor cartilor de credit selectate si poate oferi estima cum va evolua fluxul de numerar pe baza tendintelor din trecut. Utilizatorul care isi doreste sa profite de avantajele aplicatiei Pulse va trebui sa achite lunar 100 de dolari.

Taxibeet, aplicatia smartphone care poate revolutiona piata de taxi din Romania - Interviu

Optiuni noi pentru aplicatia Auto.ro

#cash flow, #aplicatie cash flow, #aplicatie flux numerar, #aplicatie contabilitate , #Soft contabilitate