Aplicatia Square, ajutor de nadejde pentru afacerile mici

Joi, 10 Noiembrie 2011, ora 21:40
1622 citiri
Aplicatia Square, ajutor de nadejde pentru afacerile mici

Square, aplicatia cu ajutorul careia se pot efectua plati cu cardurile de credit pe iPhone, smarthphone-urile cu sistem de operare Android si iPad-uri, poate contribui la cresterea afacerilor mici cu 15 pana la 50%.

Lansata in mai 2010,aplicatia permite chiar si afacerilor de cartier sa accepte carti de credit, scrie CNBC.

"Daca oamenii trebuie sa se duca pana la un ATM ca sa poate cumpara ceva de la tine, fii sigur ca nu se vor mai intoarce. Oricine poate sa accepte un card de credit oriunde. Iti va ajuta afacerea sa creasca cu 15-50%", sustine Keith Rabois, CEO Square.

In mod traditional, o afacere care urmareste sa accepte carti de credit trebuie sa investeasca intr-un registru de numerar, precum si alte costuri suplimentare. Square elimina aceste costuri, taxa pentru utilizare fiind de 2,75% din tranzactie.

Aplicatia include, de asemenea, instrumente de raportare, care permit comerciantilor sa urmareasca vanzarile, inclusiv platile in numerar.

Aplicatia Square pentru iPad permite companiilor sa urmareasca analiza tendintele de cumparare, si sa modifice imaginea magazinului online pe care clientii pot naviga.

Square este cel mai bun exemplu despre cum tehnologia pe telefoanele mobile poate ajuta afacerile mici. Domeniul are o dezvoltare rapida, mai ales atunci cand in joc intra si mari nume ca Google.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Square aplicatie plati online iPhone card , #Soft contabilitate