Anotimpul recoltei cu softul WizCount: prognoze financiare corecte pentru profituri sporite

Joi, 28 Septembrie 2017, ora 15:36
1517 citiri
Anotimpul recoltei cu softul WizCount: prognoze financiare corecte pentru profituri sporite

Toamna se numara bobocii, insa pentru utilizatorii solutiei software WizCount exista mult mai multe oportunitati de a estima rezultatele financiare la sfarsitul unui an de munca asidua.

Reintorsi din concedii, toti managerii se afla la momentul unui bilant propriu: ce rezultate a avut compania pana in prezent si cum pot fi acestea imbunatatite pana la 31 decembrie.

Analizele financiare pentru prima jumatate a anului - esentiale pentru orice manager

Activitatea economica a oricarei firme fluctueaza de-a lungul anului, insa per ansamblu trebuie sa reflecte rasplata eforturilor si investitiilor.

Solutia software WizCount ii ajuta pe manageri sa aiba aceasta imagine de ansamblu pentru elemente esentiale, precum:

* Cifra de afaceri

* Profitul brut si net

* Creantele

* Lichiditatile disponibile in conturile societatii

La inceputul toamnei, orice manager stie ca acesta este ultimul moment cand mai poate implementa strategii eficiente pentru aprecierea rezultatului financiar al societatii in bilantul de sfarsit de an. Cu ajutorul soft-ului WizCount, aceste strategii vor fi bazate pe predictii corecte, date reale, complet compilate si analize comparative cu anii precedenti.

Cu softul WizCount managerii au mai mult decat un sistem de contabilitate - un analist financiar competent

Orice program de contabilitate poate efectua operatii de contabilitate primara, insa solutia software WizCount creeaza grafice, rapoarte, analize financiare care sunt absolut necesare unui manager de succes.

De exemplu, intr-un scenariu probabil, un manager doreste sa evalueze oportunitatea maririi productiei pentru un anumit produs. Cu soft-ul WizCount acel manager poate:

1. Obtine analiza vanzarilor in primele 8 luni

Solutia software WizCount centralizeaza rapid vanzarile efectuate prin toate unitatile si canalele (magazin fizic, magazin online). Aceste vanzari pot fi defalcate si comparate usor per canal, unitate, perioada de timp. In acest fel, managerul poate vedea cand si in ce mod se vinde cel mai bine (respectiv cel mai slab) produsul respectiv.

2. Realiza un istoric al vanzarilor de la lansarea produsului

Prin raportul generat de softul WizCount in format text si cu prezentari grafice usor de interpretat, managerul va observa rapid daca exista o cerere constanta pentru produs, daca cererea este in crestere sau, dimpotriva, in scadere.

3. Genera predictii de vanzare pe urmatoarele 4 luni

Prin algoritmul sau complex, solutia software WizCount poate genera predictii pe baza datelor istorice. Comparand vanzarile din anii precedenti in aceeasi perioada cu tendinta din anul curent, se pot obtine date de prognoza financiara cu un grad mare de acuratete.

O solutie adecvata pentru orice afacere de succes

Lasand la o parte scenariul de mai sus, WizCount este mai mult decat un soft de contabilitate. Este un program complet, robust si flexibil pentru orice domeniu de activitate.

Datele compilate sunt 100% corecte si pot fi prezentate vizual sub forma de grafice care indica punctele puternice si slabe ale activitatii companiei. Astfel, managerii au posibilitatea sa intervina si sa efectueze modificari in planul investitional, de productie sau de desfacere a marfurilor, eliminand centrele de cost cu performante slabe sau optimizandu-le activitatea.

In plus, softul WizCount ofera posibilitatea de a stabili nivele de atentie si de alerta pentru lichiditatile disponibile, facturile neachitate de clienti si sumele restante pe care trebuie sa le achite societatea.

Cel mai bun consilier financiar - la un click distanta

Solutia software WizCount a fost gandita ca un "one-stop shop" pentru managerii de IMM din Romania. In aceeasi suita software, managerii pot genera analiza bugetelor per categorii sau centre de cost si pot crea si gestiona simplu si eficient centre de profit. Astfel, fiecare decizie strategica pe care o iau se bazeaza pe informatii corecte, actualizate si prezentate intr-un mod simplu de interpretat.

Mai ales acum, cand se fac ultimele evaluari si modificari in planul de afaceri pentru o inchidere de an profitabila, solutia software WizCount oferita de Wizrom Software este un aliat de incredere - un adevarat consilier financiar care le ofera managerilor mai mult decat servicii de contabilitate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#soft contabilitate, #program contabilitate , #Soft contabilitate