Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Apple updateaza sistemul de operare iOS

Apple updateaza sistemul de operare iOS


Apple updateaza sistemul de operare iOS pentru descarcarile continuturilor audio si video, in cazul iPhone-ului, iPad-ului si iPod-ului touch. Prin aceasta updatare sunt rezolvate diverse probleme legate de continuturile audio si video pe diverse dispozitive.

Versiunea 5.1.1. a sistemului de operare iOS solutioneaza problemele privind AirPlay, are o optiune pentru fotografiile HDR cand se activeaza aplicatia pentru camera de pe iPhone si iPod, realizeaza bookmark-uri intr-un mod foarte interesant si citeste liste de pe browserul Safari intr-o maniera imbunatatita, potrivit Mashable.

In plus, sistemul updatat de Apple solutioneaza problemele pe care unii dintre utilizatorii iPad le au in momentul in care trec de pe retelele 2G in cele 3G.

Utilizatorii care folosesc deja iOS 5, care este incarcat pe iPhone 4S si pe noul iPad, pot sa isi updateze cea mai recenta versiune fara sa isi conecteze telefonul, tableta sau iPod-ul la computer.

iOS 5 este updatat "prin aer" (OTA - over the air system). Se recomanda ca utilizatorii sa isi incarce dispozitivul in timpul updatarii pentru a preveni ca bateria sa nu se inchida.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 2027 ori