Google, Amazon Web Services, Red Hat, Microsoft, SoundCloud si TransferWise vor participa la DevTalks Bucuresti

Vineri, 25 Mai 2018, ora 15:07
2106 citiri
Google, Amazon Web Services, Red Hat, Microsoft, SoundCloud si TransferWise vor participa la DevTalks Bucuresti

DevTalks, cea mai mare expo-conferinta din Romania dedicata industriei IT&C, va avea loc anul acesta pe 8 iunie, la Romexpo, in Bucuresti.

La cea de-a cincea editie a evenimentului sunt asteptati peste 1000 de programatori, pasionati de tehnologie, reprezentanti ai companiilor de top din Romania, cat si peste 60 de speakeri de la companii internationale precum Google, Amazon Web Services, Red Hat, Microsoft, SoundCloud, Bluetooth, Oracle si TransferWise.

DevTalks este o conferinta care se numara printre cele mai importante evenimente de profil la nivel european. Agenda complexa impreuna cu activitatile din zona expozitionala reprezinta elementele cheie ale fiecarei editii DevTalks. Astfel ca si anul acesta evenimentul propune noi sesiuni de discutii abordate de catre lideri si profesionisti din domeniu, cat si noi modalitati de interactiune prin demo-uri, prezentari practice si oportunitati de networking cu peste 25 de companii IT&C din industrie.

Pe 8 iunie la DevTalks Bucuresti vor fi prezenti peste 60 de speakeri. Evenimentul aduce impreuna software developeri, Java Champions, Product Owners, CEO si fondatori, evanghelisti si profesionisti IT precum:

  • Felipe Hoffa - Developer Advocate, Google;
  • Axel Fontaine - Java Champion & CEO nBoxfuse GmbH;
  • Marko Luksa - Software Engineer, Red Hat;
  • Anders Lybecker - Cloud Architect Catalyst Engineer, Microsoft;
  • Adrian Hornsby - Cloud Architecture Evangelist, Amazon Web Services;
  • Nader Dabit - Developer Advocate, Amazon Web Services;
  • Martin Woolley - Technical Program Manager, Bluetooth SIG;
  • Chris Raastad - Software Developer North America, TransferWise;
  • Jock Busuttil - Founder, Product People;
  • Mark Wyner - UX Designer, Mark Wyner LLC.

Anul acesta DevTalks aduce in prim-plan subiecte de noutate prin 7 noi conferinte. Scena principala la aceasta editie va fi cea dedicata tehnologiilor viitoare si emergente.

Scena de Emerging Tech va aduce in discutie subiecte de importanta pentru societatea actuala precum ultimele inovatii in domeniul Internet of Things, deciziile etice cauzate de empatia artificiala a robotilor, revolutia blockchain, schimbari de ultima ora din zona machine learning si nu numai. Zonele de Web&Mobile se afla in continuare printre scenele unde vor fi abordate noile trenduri din domeniu si vor propune noi perspective asupra tehnologiilor actuale.

Pe scena de DevOps vor fi prezentate exemple si studii de caz de catre speakeri de la Amazon Web Services sau SoundCloud, iar pentru pasionatii de Big Data & Cloud, scena de Datafication va reprezenta un mix de bune practici si instrumente folosite de catre speakeri de la companii precum Google, Amazon Web Services, Microsoft, TransferWise sau Taxify.

Conferintele de Java, Automotive si Product Management vor fi elementul de noutate al acestei editii DevTalks Bucuresti. Aflate printre cele mai dorite subiecte ale momentului, cele 3 noi scene vor aborda teme despre evolutia tehnologiilor si impactul acestora asupra societatii actuale, oferind noi perspective din industrie de la speakeri locali si internationali.

Anul acesta, experienta din cadrul DevTalks este realizata impreuna cu sprijinul partenerilor: ING Software Development Center, Metro Systems, Harman, Netcentric, UiPath, Crossover, eMAG, Dell, Stefanini, Ericsson, Luxoft, Endava, Accenture, Deloitte, Bearing Point, DB Global Technology, Asseco, Axway, Every Matrix, Systematic, Taxify, Gameloft, Bright Agency si Resin.io.

Mai multe detalii despre evenimentul DevTalks Bucuresti pot fi accesate pe http://www.devtalks.ro/bucharest/

#DevTalks 2018 Bucuresti , #Programare