Trans-IT 2017, cel mai mare event IT pentru Transport & Logistica, vine la Bucuresti in septembrie

Joi, 10 August 2017, ora 14:23
2172 citiri
Trans-IT 2017, cel mai mare event IT pentru Transport & Logistica, vine la Bucuresti in septembrie

Toamna aceasta aduce in Bucuresti un eveniment B2B de referinta pentru transportatori: Trans-IT, evenimentul care aduna in acelasi loc toti furnizorii de solutii IT de care are nevoie industria de Transport & Logistica.

Editia Trans-IT 2017 va avea loc pe 28-29 septembrie, la Crystal Palace Ballrooms Bucuresti, joi si vineri intre orele 10:00-18:00. Inscrieri si detalii pe http://trans-it.ro.

"Trans-IT este evenimentul care aduna in acelas i loc tot i furnizorii de solut ii IT de care are nevoie industria de Transport & Logistica. Prezent a este obligatorie pentru orice transportator ce is i dores te sa ramana relevant pe o piat a din ce in ce mai globalizata s i mai competitiva", spune Luigi Meclea, fondator Autologistic & Trans-IT.

Astazi sunt inregistrate peste 54 000 de companii de transport si logistica, doar in Romania. Suntem parte dintr-o piata europeana ce angajeaza peste 11.2 milioane de oameni si genereaza in medie 14% din PIB-ul tarilor membre UE, o industrie dinamica si ultra-competitiva, cu jucatori globali, in care ritmul accelerat de absorbtie a noilor tehnologii ramane in continuare una dintre putinele constante.

De la basic GPS tracking la TMS-uri complexe intermodale, managementul lantului de aprovizionare se bazeaza azi la fel de mult pe digitalizare cat pe infrastructura fizica.

Pentru fiecare nevoie a unei firme de logistica exista acum o solutie IT care o deserveste, iar Trans-IT este aici pentru a le aduna pe toate in acelasi loc.

Descoperi, compari si alegi cele mai bune solutii IT pentru afacerea ta

Trans-IT aduce sub acelasi acoperis elita sectorului IT: o selectie specializata de companii si start-up-uri locale alaturi de lideri internationali, totul de la solutii hardware la sisteme de comunicare si traffic management.

Teme ultra-actuale, 4 track-uri de interes relevante pentru industrie

Transporturile nu puteau lipsi dintr-o conversatie cu Internet of Things, Big Data si AI pe buzele tuturor. Descopera cum se aplica trendurile globale pe 4 dintre cele mai relevante teme pentru transportatori: ITMS, Transport Control & DP Systems, Data Processing si E-business.

Vezi produsele in actiune pe Demo Stage

Expozantii isi vor prezenta serviciile pe Demo Stage, cu sesiuni Q&A: burse de transport,

sisteme de securitate si baze de date, servicii de advertising + mult altele de descoperit live.

Urmareste Trans-IT pe Facebook pentru program: https://www.fb.com/TransITRomania.

Faci networking B2B in inima industriei, top-management

Stabilesti contacte cu reprezentantii celor mai importante companii din industrie, atat expozanti cat si vizitatori. Iti evaluezi competitia, te compari obiectiv cu cele mai mari nume din industrie si castigi know-how aplicabil doar de la cei mai buni.

Powered by Microsoft. One-on-one cu specialistul care conecteaza milioane de afaceri

"IT-ul joaca un rol major in stabilitatea s i eficient a industriei de Transport & Logistica, un sector vital pentru nivelul global de trai, in care colaborarea s i interdisciplinaritatea sunt esent iale pentru succes. Trans-IT complementeaza o misiune ce ne ghideaza deja de 40 de ani: cea de a facilita atingerea potent ialului maxim, atat pentru indivizi cat s i pentru organizat ii, prin uneltele potrivite, performante s i us or de folosit", spune Andrei Gaman, Leading Enterprise Accounts at Microsoft.

Pe 28-29 septembrie, asadar, ne intalnim in Bucuresti la editia Trans-IT 2017, la Crystal Palace Ballrooms Bucuresti. Accesul este gratuit, dar permis doar publicului B2B, in baza unei invitatii pe care o puteti obtine online de pe site-ul evenimentului http://trans-it.ro.

Companiile IT ce doresc sa expuna la Trans-IT pot aplica online pe http://trans-it.ro.

Despre Trans-IT

Trans-IT este cel mai mare eveniment romanesc de IT dedicat in intregime industriei de Transport & Logistica. A fost creat ca platforma de comunicare intre cele doua domenii, un targ B2B ce centralizeaza oferta sectorului IT si o prezinta unui public strict targetat, ca raspuns la nevoia acestuia de a descoperi, alege si compara cele mai bune solutii de pe piata.

Partener Principal: Microsoft Romania

Fondata in 1975, compania Microsoft (Nasdaq "MSFT") este liderul mondial in software, servicii, dispozitive si solutii ce ajuta oamenii si companiile sa isi atinga pe deplin potentialul.

Pentru mai multe informatii, noutati si perspective de la Microsoft, vizitati Microsoft News Center la adresa http://news.microsoft.com.

Cu suportul media: Jurnalul.ro, Forbes.ro, Transilvaniabusiness.ro, Business24.ro, Cargomagazin.com, Intermodal-logistics.ro, Transport-business.ro, Job-transport.ro, Acr.ro, Autoexpert.ro, Floteauto.ro, Autotestmagazin.ro, Warehouseinfo.ro, Depozitinfo.ro, E-camion.ro, Masinisiutilaje.ro, Pinmagazine.ro, Ithot.ro, Zonait.tv, Techcafe.ro, Softlead.ro, Sapteseri.ro.

#Trans IT 2017 , #Produse software