Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Solutii software IBM pentru afaceri, disponibile si prin Wizrom

Solutii software IBM pentru afaceri, disponibile si prin Wizrom


Programe software IBM, pentru afaceri, vor fi acum disponibile si prin Wizrom Software.

Solutiile de la IBM Software Group vor fi implementate de specialistii Wizrom la companii din verticalele de manufacturing, distributie wholesale si retail, completand portofoliul de solutii al companiei romanesti.

"IBM este un nume de rezonanta, cu un portofoliu de solutii impresionant si care ne va fi de folos in special pentru clientii care au nevoie de aplicatii de planificare si bugetare", a declarat Adrian Bodomoiu, managing director, Wizrom Software.

Adoptarea de noi solutii software IBM este parte a obiectivului strategic al companiei Wizrom Software, unul dintre principalii furnizori de solutii de business, de a deveni integrator de solutii, ceea ce implica un proces continuu de crestere a portofoliului de astfel de aplicatii.

Fondata in 1992, compania Wizrom Software este specializata in solutii software de gestiune a afacerilor pe verticalele de business vanzari engros si distributie, retail, productie, servicii, banci, asigurari, auto, furnizand totodata servicii profesionale pentru sisteme IT, consultanta si expertiza in domeniu pentru toate categoriile de afaceri.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1379 ori