Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Serviciu de securitate pentru companii marca IBM

Serviciu de securitate pentru companii marca IBM


IBM lanseaza un serviciu de monitorizare si securitate pentru utilizatorii de smartphone-uri si tablete din companii.

Produsul IBM se numeste "Hosted Mobile Device Security Management" si vine ca raspuns la numarul tot mai crescut de oameni care folosesc smartphone-uri si tablete. Pachetul include o aplicatie de securitate, dar si alte servicii ca "policy managemnet" sau monitorizare, informeaza Techcrunch.

Cu acest pachet, organizatiile se pot proteja de pierderile de date si alte pagube provocate de furtul aparatului, acces neautorizat, malware, spyware sau aplicatii neaprobate.

Serviciul le permite companiilor sa configureze si sa monitorizeze smartphone-urile si tabletele angajatilor, in acord cu normele de securitate, securizarea datelor in caz de furt, ajutorul gasirii unui gadget pierdut sau furat, protectia impotriva spyware-ului si a virusilor, detectarea si inlaturarea aplicatiilor neaporbate, monitorizarea activitatii posesorului si securizarea conexiunilor web.

Serviciul va fi valabil pe Apple iOS, Google Android, Blackberry, Symbian si Microsoft Windows Mobile.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1236 ori