Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Optiuni noi pentru aplicatia Auto.ro

Optiuni noi pentru aplicatia Auto.ro


Aplicatia Auto.ro lanseaza noi optiuni, oferind soferilor posibilitatea de a edita informatiile privind serviciile auto la nivelul intregii tari.

Astfel, utilizatorii pot adauga sau edita adresa, pozitionarea pe harta sau descrierea serviciilor in urma utilizarii acestora. De asemenea, pentru o mai exacta localizare pe harta a serviciilor auto, exista facilitatea care indica directia si sensul de mers.

Prin implementarea noilor facilitati, soferii au acum posibilitatea sa evalueze si sa adauge recenzii pentru fiecare serviciu auto.

"Gradul de utilizare al serviciilor din domeniul auto, numarul ridicat de descarcari si recenzii pozitive confirma faptul ca soferii romani s-au adaptat rapid la facilitatile oferite de aplicatia Auto.ro. Pentru a intari aceasta convingere am dezvoltat noi facilitati: editarea adresei locatiei, editarea localizarii pe harta si descrierea serviciilor oferite, posibilitatea de evaluare si adaugare de recenzii pentru fiecare serviciu auto, precum si indicarea directiei si sensului de mers catre locatia dorita", a afirmat Sergiu Gamureac, Director Executiv Auto.ro.

Despre aplicatia Auto.ro

Echipa Auto.ro a dezvoltat o aplicatie unica in Romania ce ofera servicii utile oricarui conducator auto, atat pentru terminale care functioneaza cu iOS, cat si pentru dispozitivele cu Android.

Aplicatia Auto.ro s-a pozitionat drept solutia ideala care vine in sprijinul soferilor romani. Este o aplicatie utila, apreciata si prezenta in topuri, fiind prima aplicatie din Romania care ofera soferilor localizarea pe harta a celor mai apropiate servicii auto de locul in care se afla. La sase luni de la lansare, aplicatia dezvoltata de Auto.ro se afla in preferintele romanilor privind aplicatiile gratuite atat pentru iOS, inregistrand in App Store peste 55.000 download-uri si 830 review-uri, cat si pentru versiunea Android unde s-au inregistrat in Google Play peste 65.000 download-uri si 330 review-uri pozitive.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1547 ori