Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Noi produse software si servicii mai eficiente de la HP

Noi produse software si servicii mai eficiente de la HP
HP a anuntat completarea portofoliilor de produse software pentru gestiunea serverelor si a stocarii si de servicii.Produsele software asigura o gestiune imbunatatita a serverelor si mediilor blade, ajuta la automatizarea proceselor IT si le ofera clientilor gestiune eficienta a activelor, informeaza un comunicat de presa din partea companiei.

Oferta include produsele HP Insight Control Environment, HP Systems Insight Manager version 5.1, HP Insight Power Manager, HP Service Essentials Remote Support Pack si HP Insight Control Linux Edition.

"Quixtar IT foloseste HP Systems Insight Manager si ProLiant Essentials pentru implementarea, monitorizarea si controlul serverelor ProLiant si BladeSystem", spune Steve Keselring, director pentru infrastructura IT la Quixtar, o companie situata in localitatea Ada, statul American Michigan, care ii ajuta pe antreprenori sa creeze afaceri pe web. "Aceste aplicatii ne-au economisit pana in prezent substantial timpul si banii si asteptam cu nerabdare noua versiune a pachetului Insight Control, care ne va permite sa beneficiem de toate facilitatile de administrare necesare intr-un singur pachet usor de instalat, actualizat si licentiat".

Noile produse software si servicii reprezinta imbunatatiri ale ofertei HP de administrare unificata a infrastructurii (Unified Infrastructure Management), un element cheie pentru portofoliul companiei de implementare a infrastructurii adaptabile (Adaptive Infrastructure). Acesta permite imbunatatirea activitatii departamentelor informatice ale companiilor, asigurand accelerarea eficientizand costurile si calitatea serviciilor.

"Prin simplificarea optiunilor de achizitie, accesul integrat la informatiile despre servicii si introducerea administrarii alimentarii cu energie, ii ajutam pe clienti sa-si optimizeze infrastructura de servere si stocare si sa micsoreze costurile operationale pentru gestiunea cresterii si a schimbarilor", spune Lee Johns, director, volume software, Enterprise Servers and Storage, HP.

Portofoliul HP Unified Infrastructure Management include:

• HP Insight Control Environment - asigura administrarea serverelor HP ProLiant ML si DL prin intermediul pachetelor de gestiune integrate care faciliteaza licentierea si instalarea. HP Insight Control Environment include monitorizarea, implementarea, administrarea alimentarii cu energie si gestiunea vulerabilitatilor si patch-urilor bazate pe functionalitatile oferite de HP Systems Insight Manager 5.1.

• HP Systems Insight Manager (SIM) 5.1 - foloseste un panou unic pentru administrarea unificata a serverelor si stocarii si micsoreaza costurile operationale prin reducerea timpului de nefunctionare neplanificat, simplificand gestiunea inventarului si asigurand servicii de administrare pentru Insight Control Environment. O noua facilitate oferita de SIM 5.1 o reprezinta raportarile privind contractele de service si garantie. Aceste informatii pot fi utilizate ulterior pentru determinarea costurilor operationale si analizele privind modalitatile de reducere a cheltuielilor. In plus, SIM 5.1 ofera imbunatatiri in domeniile securitatii, usurintei in utilizare si integrarii aplicatiilor de la terti.

HP Insight Power Manager - Prin masuratori sigure si raportari ale consumului de energie si controlul temperaturii aerului pentru grupurile de servere ProLiant sau BladeSystem la nivelul rack-ului sau al centrului de date, administratorii de sistem dispun acum de instrumente de evaluare a necesitatilor de alimentare si racire evitand astfel achizitionarea supradimensionata cu astfel de resurse. Mai mult, administratorii au posibilitatea sa stabileasca reguli de folosire a energiei la nivelul grupurilor de servere, reducand astfel consumul prin asigurarea energiei necesare pentru satisfacerea cerintelor aplicatiilor executate in locul furnizarii cantitatii maxime de energie disponibila.

• HP Service Essentials Remote Support Pack - se integreaza cu HP SIM pentru a asigura servicii de asistenta telefonica pentru serverele HP ProLiant sau HP Integrity cu sistem Linux si dispozitivele lor interne aflate in garantie, cu contract HP Care Pack sau de service cu HP. Gestiunea hardware asigurata de SIM asociata cu noile servicii si instrumente de suport imbunatatesc garantia si administrarea contractelor, automatizeaza optional apelurile de suport la HP, realizeaza o analiza a evenimentelor si o depanare.

• HP Insight Control Linux Edition - inlocuieste HP ControlTower si asigura gestiunea serverelor blade, implementarea si executia task-urilor in mediile de lucru HP BladeSystem Linux. Creat initial pentru Linux, software-ul suporta in prezent noile sisteme HP BladeSystem c-Class. El se integreaza cu OnBoard Administrator si cu Integrated Lights-Out 2, oferind clientilor o solutie de gestiune pentru infrastructurile Linux scale-out.


Noile optiuni de instalare si configurare incluse in HP Insight Control ii ajuta pe utilizatori sa instaleze software-ul rapid si economic. Oferta Updated Software Technical Support HP Care Pack asociaza HP ProLiant Essentials, suport software pentru Insight Control si actualizari software.

BloombizTi-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 972 ori