Licitatia pentru software-ul de depistare a votului multiplu a fost anulata

Vineri, 20 Iulie 2012, ora 20:31
1231 citiri
Licitatia pentru software-ul de depistare a votului multiplu a fost anulata

Companiile Siveco, Star Storage si Total Soft au depus oferte pentru licitatia de achizitie a softului pentru depistarea votului multiplu, dar procedura a fost anulata.

Autoritatea Electorala Permanenta (AEP) a anulat, vineri, procedura de achizitie a serviciilor prin care se va depista votul multiplu la referendumul din 29 iulie, urmand ca procedura sa fie reluata saptamana viitoare.

In urma deschiderii documentatiei s-a constatat faptul ca niciunul dintre ofertanti nu a depus garantia de participare cu perioada de valabilitate solicitata prin documentatia de atribuire", arata AEP, precizand ca "nici una dintre oferte nu a fost admisibila".

AEP mai anunta ca va relua la inceputul saptamanii viitoare procedura de achizitionare de servicii de arhivare electronica a listelor electorale, precizand ca Autoritatea are obligatia sa verifice listele electorale utilizate in sectiile de votare, in vederea depistarii eventualelor voturi multiple.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#licitatie depistare voturi multiple, #servicii Siveco Start Storage Total Soft, #arhivare electronica liste electorale , #Produse software