Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Licitatia pentru software-ul de depistare a votului multiplu a fost anulata

Licitatia pentru software-ul de depistare a votului multiplu a fost anulata


Companiile Siveco, Star Storage si Total Soft au depus oferte pentru licitatia de achizitie a softului pentru depistarea votului multiplu, dar procedura a fost anulata.

Autoritatea Electorala Permanenta (AEP) a anulat, vineri, procedura de achizitie a serviciilor prin care se va depista votul multiplu la referendumul din 29 iulie, urmand ca procedura sa fie reluata saptamana viitoare.

In urma deschiderii documentatiei s-a constatat faptul ca niciunul dintre ofertanti nu a depus garantia de participare cu perioada de valabilitate solicitata prin documentatia de atribuire", arata AEP, precizand ca "nici una dintre oferte nu a fost admisibila".

AEP mai anunta ca va relua la inceputul saptamanii viitoare procedura de achizitionare de servicii de arhivare electronica a listelor electorale, precizand ca Autoritatea are obligatia sa verifice listele electorale utilizate in sectiile de votare, in vederea depistarii eventualelor voturi multiple.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Mediafax
Articol citit de 1103 ori