Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Licitatia pentru softul privind votul multiplu la referendum, castigata de XOR IT Systems

Licitatia pentru softul privind votul multiplu la referendum, castigata de XOR IT Systems


Firma XOR IT Systems a castigat licitatia organizata de Autoritatea Electorala Permanenta pentru softul privind votul multiplu la referendumul de demitere a presedintelui Romaniei.

Autoritatea Electorala Permanenta informeaza ca, luni, a finalizat procedura de negociere fara publicare a unui anunt de participare pentru achizitia de servicii de arhivare electronica a listelor electorale, extragerea bazei de date textuale si sistem de gestionare a arhivei electronice generate cu ocazia referendumului national.

Dintre cei noua operatori economici carora le-au fost transmise invitatii de participare, patru dintre acestia (SIVECO Romania SA, Star Storage, XOR IT Systems, Team Net International) au depus ofertele in termenul limita stabilit.

Potrivit AEP, operatorul economic declarat castigator ca urmare a aplicarii criteriului de atribuire, respectiv pretul cel mai scazut, este XOR IT Systems, a carui oferta financiara a fost de 1.973.550 lei, fara TVA, suma bugetata cu aceasta destinatie fiind de 3.345.000 lei, fara TVA.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Agerpres
Articol citit de 1296 ori