Camera de comert va oferi solutii de Business Intelligence membrilor sai

Miercuri, 16 Aprilie 2014, ora 16:55
1530 citiri
Camera de comert va oferi solutii de Business Intelligence membrilor sai
Sursa foto: Target Software

Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) a implementat, in colaborare cu Dantesweb, un proiect pilot de utilizare a platformei Spotfire pentru a oferi solutii integrate de Business Intelligence membrilor si companiilor romanesti.

De asmenea, in parteneriat cu Dantesweb, CCIR a organizat un seminar in care a fost prezentata platforma de Business Intelligence Spotfire produsa de Tibco SUA. Aceasta este una dintre cele mai moderne si eficiente solutii de crestere a profitabilitatii unei companii.

Aici au fost vizate exemple concrete, interactive si predictive ale utilizarii analiticelor pentru cresterea ratelor de cross-sell si up-sell, analiza retelei de vanzare pentru cresterea profitabilitatii, reducerea si anticiparea atritiei clientilor existenti, optimizarea campaniilor de marketing, optimizarea profitabilitatii si optimizarii costurilor si campaniilor de marketing.

Solutia de afaceri Spotfire permite detectarea in timp real a riscurilor financiare, optimizarea deciziilor de recuperare si maximizare a investitiilor si de dezvoltare a afacerii.

#CCIR solutie afaceri, #solutie afaceri implementare , #Produse software